35% reducere în librăriile Nemira pentru posesorii de card ISIC

Card ISICEşti posesor de card ISIC şi îţi plac cărţile de la Nemira? Ai 35% reducere în librăriile fizice Nemira şi pe Nemira.ro la toate titlurile editate de Editura Nemira în format print. Reducerea se aplică la pretul de librărie, nu se cumulează cu alte promoţii sau gratuităţi şi nu aplica titlurilor la preţ fix. 

Află mai multe despre cum poţi folosi cardul ISIC pentru a beneficia de 35% reducere în librăriile Nemira aici

ASYST – Association for the Support of Youth, Students and Teachers (Asociatia Pentru Sprijinirea Tinerilor, Studenţilor şi Profesorilor) a luat fiinţă în aprilie 2005, ca şi organizaţie nonguvernamentală, apolitică şi non-profit, membră a confederaţiei internaţionale World Youth Educational Student Travel Confederation (WYSETC) – www.wysetc.org 

Organizaţia a apărut ca reacţie firească la necesităţile unui segment social aparte şi reprezentativ pentru România timpului prezent: tinerii.

Scopul organizaţiei este de a le oferi elevilor, studenţilor şi cadrelor didactice din Romania o identitate internatională şi de a le fi de ajutor în perioada de dezvoltare personală şi profesională, ajutându-i să beneficieze de toate oportunităţile vieţii cu care nu se vor mai întâlni dupa anii universitari şi care sunt unici în viaţa fiecărei persoane.

În prezent ASYST deţine licenţa naţională absolută şi exclusivă pentru administrarea proiectului cardurilor ISIC (International Student Identity Card), ITIC (International Teacher Identity Card) sş IYTC (International Youth Travel Card). Află mai multe accesând acest link.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *