35% reducere la 5 colecții Nemira

promotie 5 colectiiEditura Nemira îți oferă în această săptămână cinci colecții cu o reducere de 35%. Este vorba de colecțiile Bonton, Babel, Nemira Clasic, Damen Tango și Diverse. În total, poți alege din peste 180 de titluri. 

În colecția Babel veți găsi autori din secolul XX, dar și contemporani: de la Louis-Ferdinand Céline, Juan Carlos Onetti, Gustav Meyrink, pana la Julian Barnes, John Banville, John Barth, A.S. Byatt sau Jun’ichiro Tanizaki. Babel e o istorie deja spusă, dar în continuă prefacere. Parcă desprinsă din biblioteca borgesiană fără sfârșit, o colecție de ficțiune literară ce cultivă plăcerea lecturii avizate. O întoarcere la literatură, dincolo de învălmășeala limbilor, diversitatea ideilor și anvergura proiectelor. O aventură spirituală ce îl proiectează pe cititor asupra propriei sale existente, cu conștiința primenită, îmbogățită de grația povestirii. – Ana Antonescu, coordonator colectie Babel

Fie că vrei să citești despre regulile pe care o lady sau un gentleman trebuie să le cunoască, despre stilul vestimentar sau despre diete sănătoase, vei găsi cărți pe gustul tău în colecția BontonO colecție alternativă și plină de rafinament despre lucruri mari și lucruri mici, care îți pot aduce bucurie în viață, pe principiul iartă-ți toate slăbiciunile și nu-ți refuza nicio tentație! Din nefericire, nu veți găsi recomandări despre ascensiunea în carieră și nici despre aranjamentele florale, șarmul fiecărui volum confundându-se cu realismul cotidian și cu totala lipsă de zel puritan. Bonton, o călătorie simpatică și delicată printr-un amestec unic de umor și onestitate. – Dana Moroiu, coordonator colectie Bonton

În colecția Damen Tango vei găsi adunate cele mai frumoase romane de dragoste. Nu îți vom spune câte premii au luat, în câte milioane de exemplare s-au vândut sau zecile de limbi în care au fost traduse. Doar atât: uită de griji, zâmbește, bucură-te și suferă alături de eroinele tale preferate. Delicate sau puternice, visătoare sau frumoase, întru totul asemănătoare ție.

Colecția Nemira Clasic nu mai are nevoie de introducere. Cei care apreciază literatura de calitate și operele care au devenit de referință vor găsi cu siguranță o carte pe gustul lor. Colecția oferă genuri literare diverse, de la roman la jurnal și memorii, opere ce pun în valoare cunoașterea omenescului sau documente asupra unui anumit fel de a întelege istoria ori de a reacționa la întâmplările ei și la oamenii care o ilustrează.

Dacă ești încă nehotărât, iată recomandările noastre:

Borgia. Păcatele familiei – Sarah Bower

Țigara. Povestea unei seducătoare – Didier Nourisson

Fiicele reginei fecioare – Jeane Westin

Sentimentul unui sfârșit – Julian Barnes

Un gentleman în străinătate – Lloyd Bridges & Bryan Curtis

Palatele verzi – W.H. Hudson

Promoția se desfășoară în perioada 16 iulie – 23 iulie. Reducerile nu se cumulează cu alte promoții sau gratuități.

 

2 Commentarii

  1. mihaela spataru 19/07/2012 Reply
    • Maria 31/07/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *