40% reducere la peste 90 de titluri

Carti noiEditura Nemira vă oferă peste 90 de titluri cu reducere de 40%.

Promoția se desfăsoară în perioada 23 – 30 august. Reducerile nu se cumulează cu alte promoții sau gratuități.

Recomandările noastre:

Somnul de veci, de Raymond Chandler

“Somnul de veci este o poveste cu sex, droguri şi şantaj în înalta societate, spusă de un dur cinic, Philip Marlowe. (…) Ceea ce îl scoate în evidenţă este calitatea minţii care l-a conceput. Aptitudinea lui Chandler de a scrie poveşti senzaţionale se vede din multiplele întorsături ale intrigii, iar romanul se citeşte cu inevitabilitatea simplă a unei tragedii greceşti”. Ian Rankin

Nici moartă, nici angajată, de Maryjanice Davidson

Nimic nu o poate face pe Betsy Taylor să renunţe la fetişul ei pentru pantofi – nici măcar atunci când moare şi se trezeşte în poziţia de nouă Regină a Vampirilor nu renunţă. Dar să fii conducătorul vampirilor nu e atât de grozav pe cât se crede – tot ai facturi de plătit. Iar Betsy e hotărâtă să trăiască pe cât de normal posibil, chiar dacă asta înseamnă să-şi caute un job. O sarcină pe care o duce la îndeplinire cu ajutorul flerului ei, punând mâna pe un job de vis: vânzătoare de pantofi la Macy’s.

Oraşul din afara timpului, de Enrique Moriel

Este prima dată când Marcos Solana, avocatul barcelonezilor înstăriţi, se trezeşte implicat într-o crimă cu următoarele elemente principale: “un mort, bineînţele, un preot catolic şi o fotografie veche de aproape o sută de ani expusă pe unul dintre coridoarele spitalului clinic”. O aventură palpitantă începe astfel şi pentru Marta Vives, care lucrează pentru cunoscutul avocat. Devenită detectiv, avocata porneşte în căutarea adevarului şi pătrunde într-un labirint de intrigi şi conflicte, descoperind astfel şi trecutul întunecat al propriei familii.

Vrăjitorul şi globul de cristal, de Stephen King

Plasat într-un decor de-o măreţie legendară, plin de răsturnări neaşteptate de situaţie, presărat cu imagini răpitoare şi personaje memorabile, Vrăjitorul şi globul de cristal atinge noi culmi ale rafinamentului povestirii care face din seria Turnul Întunecat o realizare de neegalat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *