Al doilea atelier Philemon de explorare a viselor are ca temă inconştientul personal şi arhetipal

Atelierele Philemon îşi deschid din nou porţile cu o seară dedicată explorării universului inconştient personal şi arhetipal, vineri, 12 decembrie, de la ora 18.00, tot la gazdele noastre primitoare de la Librăria Cărtureşti din Muzeul Ţăranului Român.

Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac la adresa atelier@philemon.ro.

Cum reacţionează inconştientul atunci când este profund nemulţumit de atitudinea noastră conştientă? Ce rol au visele în procesul transformării profunde şi al evoluţiei psihice? Care sunt paşii pe care-i putem face pentru elaborarea unei pedagogii personale onirice? Întâlnirea la care vă invităm sperăm să fie un excelent prilej pentru de a discuta între noi, pornind chiar, de ce nu?, de la visele noastre, dar şi de la exemplele pe care ni le propune invitata Laviniei Bârlogeanu, coordonatoarea atelierelor Philemon, la această întâlnire – doamna Camelia Boancă, psihanalist şi analist jungian, Router IAAP.

Autorii colecţiei Philemon de la Nemira, atât cei publicaţi deja, cât şi cei care vor pătrunde pe piaţa de carte din România în perioada imediat următoare, sunt cu toţii de acord că pătrunderea în straturile de adâncime ale psihicului uman şi întâlnirea, Acolo, a Sinelui are valoarea unei experienţe sacre care deschide calea transformării interioare şi schimbă profund întreaga viaţă a individului.

Până acum, în colecţia Philemon, au apărut volumele Ego şi arhetip, de Edward Edinger, Diavolul în viziuni, poveşti şi vise, de Lavinia Bârlogeanu, Visul activde Robert Moss, iar Studii despre C.G. Jung, de Tony Wolff este în curs de apariţie.

philemon 600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *