Anne Rice, autoare de cărți pentru adulți, încurajează femeile să citească literatură erotică

promotie erotikosAnne Rice este o cunoscută autoare de cărți SF și erotice. Ea a scris trilogia pentru adulți The Sleeping Beauty, care a fost publicată pentru prima dată în anii ’80 și este reeditată în prezent.

Autoarea a dat recent un interviu pentru The Guardian în care spune că ea consideră că femeile ar trebui să citească literatură erotică, precum bărbații. Suntem ființe sexuale! Și imaginația este locul unde putem face lucruri pe care nu le putem face în viața de zi cu zi. Ea spune că este normal ca fiecare să aibă fantezii erotice, precum și a le scrie sau a citi cărți cu această tematică.

Rice spune că a publicat trilogia la mai mulți ani diferență după ce o scrisese, deoarece oamenii au devenit mult mai deschiși spre literatura erotică. Un argument este chiar numărul din ce în ce mai mare de romane pentru adulți vândute în întreaga lume.

Ea este de părere că bărbații și-au acceptat sexualitatea cu mult timp în urmă, dovadă fiind numeroasele filme erotice destinate lor. De aceea, Rice crede că femeile trebuie încurajate să citească literatură erotică, ca o exprimare a laturii lor sexuale.

Nu uitați că încă mai este valabilă reducerea de 35% pentru toate titlurile din colecția Erotikos de la Nemira!

Dacă vrei să te răsfeți cu pagini despre pasiune, poți alege dintre titluri precum ”Dependente de sex sau amante”, ”208 metode de seducție” sau ”Plăceri întunecate”.

Un concept nou și provocator, Erotikos încalcă toate interdicțile și satisface orice curiozitate. Literotica cea mai rafinată va stârni dorințele ascunse și va da o nouă viață senzualității, dar și fantasmelor. Eseuri care vă dezvăluie toate secretele artei de a iubi, lucrări de istorie culturală a erotismului ce descifrează regulile binecunoscutei, dar niciodată discutate în public, etichete sexuale. Pentru că iubirea este o artă, trebuie celebrată în toate formelele ei.

Promoția se desfășoară în perioada 9 iulie – 16 iulie. Reducerile nu se cumulează cu alte promoții sau gratuități.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *