Atenţie! Cod roşu de lectură în acest weekend!

Cod roşu, portocaliu sau galben? Ninsoare abundentă ori soare cu dinţi? Meteorologii se întrec unii pe alţii să ne comunice ultimele prognoze, dar un lucru e sigur: nu e de ieşit din casă. Cel puţin nu atât timp cât se anunţă un super cod roşu de lectură de la editura Nemira, lucru pe care nu-l poate contrazice nici măcar Institutul Naţional de Meteorologie şi Hidrologie.

Faptul că lucrurile stau întocmai şi trebuie să vă pregătiţi pentru averse zdravăne de super-naraţiuni, este confirmat de cele trei promoţii simultane: lichidarea de stoc, în continuă desfăşurare, dar cu noi şi noi titluri adăugate, super-oferta hardcover, cu unele cărţi care ajung şi până la 75% reducere şi, ultima dar nu cea din urmă, promoţia Celor mai votate cărţi. În cadrul acesteia, spre exemplu, pachetul “Turnul întunecat” semnat Stephen King are o reducere de 50%, tocmai ca să puteţi afla şi voi ce i-a făcut pe cititori să o includă printre cele mai iubite cinci serii din portofoliul nostru.

Sigur, dacă ar fi să vă recomandăm toate cărţile pe care suntem convinşi că nu le veţi lăsa din mână, ar însemna să nu mai terminăm niciodată. Dar ceea ce credem cu tărie că nu puteţi rata este trilogia Jocurile foamei, o serie care a ţinut cu sufletul la gură o lume întreagă şi care acum are 30% reducere, cât şi pachetul Cântec de gheaţă şi foc, numai bun pentru a vă reîmprospăta universul Westeros înaintea sezonului 4 Game of Thrones şi pe care îl puteţi cumpăra cu nu mai puţin de 50% reducere. Iar dacă doriţi titluri individuale, nimic mai simplu, vă putem recomanda excelenta aventură a lui Ender, care continuă în Xenocid, ameninţarea cumplită care pluteşte asupra planetei Lusitania, sau, într-o cheie diferită, mai potrivită poate pentru specificul lunii februarie, Iubirea ca o ţeapă, bestsellerul în care autorul Alan H. Cohen vă dezvăluie cu umor care este motivul pentru care daţi greş în amor. Ambele cărţi, fireşte, cu 50% reducere în acest moment. Nu v-am nimerit cu niciuna dintre aceste recomandări? Nu este nicio problemă, lichidarea noastră de stoc conţine totuşi peste 500 de titluri din care puteţi alege, din toate genurile posibile. Pentru că asta înseamnă, până la urmă, un adevărat cod roşu de lectură.

600p400

2 Commentarii

  1. Mela 04/02/2014 Reply
  2. ADMIN 05/02/2014 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *