Blogoteca Babel

The "Little" Tower of Babel
Image via Wikipedia

Am urmarit cu atentie si placere ce s-a intamplat in timpul promotiei la colectia Babel. Adica am citit ce recenzii ati scris si ce idei de concursuri ati avut.  Ii rog pe cei care inca nu au facut-o sa trimita  mailurile castigatorilor (cred ca mai sunt, parca nu imi iese la socoteala cum trebuie, da cu virgula 🙂 ).

Acum sa va spun ce mi-a placut cel mai mult si sa ma joc si eu putin, cum tot de la voi am invatat.

Mi-a placut “Bodega La pisica lesinata” pentru raspunsul  castigator plin de fantezie. A iesit o mica povestire fara lesinuri formata din titlurile colectiei Babel.

Si pana la urma al cui este papagalul? Nu stiu, dar in limba Babel asa iti vine o intrebare, fara sa stii de unde. Apoi de ce le-ar place englezilor Franta? Pentru ca in Iasi Babel inseamna carti frate, nu gluma. O cafenea retro pune in drum cartile de care ai nevoie, e normal sa fie feeric de intamplator, un blog de carte nu are nici un motiv rational sa fie, cartile se citesc de placere intr-o tara inventata.

Iar daca nu se leaga propozitiile, asta e pentru ca limba Babel nu cauta sa descrie logic intamplarile, ci atinge suprafetele astfel incat sa trezeasca in noi sentimente somnoaroase sau stari uitate.

Asa cum va spuneam, imi place foarte mult colectia aceasta si ma bucur ca ati fost alaturi de noi. Multumesc celor care au initiat concursuri pe blogul lor  si celor care si-au facut timp nu numai sa citeasca o carte dar sa si scrie despre ea 🙂

Reblog this post [with Zemanta]

6 Commentarii

  1. Jovi 21/05/2009 Reply
  2. Adina 22/05/2009 Reply
  3. ana 22/05/2009 Reply
  4. Silviu Toma 22/05/2009 Reply
  5. Adina 22/05/2009 Reply
  6. LeneBarbie 25/05/2009 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *