Cadouri pe ultima sută de metri: Alina Purcaru de la Observator Cultural îţi recomandă trei titluri Nemira

600p400

Numai o zi până la Ajunul Crăciunului, iar recomandările de titluri Nemira cu ajutorul cărora să-i bucuraţi pe cei dragi, nu contenesc să sosească! Iar dacă până acum Marius Constantinescu, Cătălina Miciu şi Eli Bădică au fost personalităţile culturale care au acceptat provocarea noastră de a vă recomanda titlurile Nemira preferate, iată că este rândul Alinei Purcaru, redactor Observator Cultural, să facă acelaşi lucru. Iată prin urmare care sunt cele trei volume pe care puteţi miza, precum şi motivele pentru care au fost alese: 

111 cele mai frumoase poezii ale generaţiei 80, antologie de Cosmin Ciotloş. Pentru că poezia de azi trece prin optzecişti şi atunci cînd îi ocoleşte.

Distanţa dintre noi de Jhumpa Lahiri, trad. Adriana Voicu. O saga a singurătăţilor şi a unor apropieri pe care numai vieţile secrete le îngăduie;  carte cu o tensiune pe care ajungi să o cauţi în oricare alt roman care i-ar urma.

O delicatesă de Muriel Barbery, trad. Adrian Patuşca. Cum îi spune titlul, numai că de dimensiuni mici, cîtă să cauţi, să tot cauţi stilul acestei scriitoare care lucrează  şi cu diafanul, şi cu materii mai dure, ultime.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *