Cartea ta de vacanta te duce in Tenerife!

“Cartea ta de vacanta” este o promotie. Una foarte simpla. Toate cartile din libraria online Nemira sunt la reducere 25% in perioada 17 iunie – 31 iulie. Lucrurie “se complica” un pic din 1 iulie, cand avem o a doua promotie, “Nemira te trimite in vacanta“, valabila in perioada 1 iulie – 15 august. Bineinteles, nu vom trimite pe toata lumea in vacanta, acesta e doar un slogan menit sa atraga atentia.

Doua persoane vor merge sigur in vacanta, timp de o saptamana, in Tenerife! Adica, asa cum mi-a explicat colega mea de la Marketing, Adina, va exista un singur castigator, care isi poate lua perechea si pleca in vacanta la hotelul FANABE COSTASUR, un locusor de 4 stele.

Pentru a participa la tragerea la sorti din 20 august 2008 trebuie doar sa cumperi carti Nemira. Simplu! De fapt nu e chiar asa  de simplu.

Cei care cumpara online vor gasi un cod in colet, scris pe factura. Pentru a participa, coletul trebuie desfacut si codul trimis pe mail la cpp@nemira.ro. Veti primi un mail de confirmare a inscrierii in concurs. Cei care platesc prin card participa automat.

Cei care cumpara din libraria clasica trebuie sa completeze un talon de tombola (se va gasi acolo, la librarie) si sa-l trimita pe adresa editurii.

Tragerea la sorti se va face dupa tot tipicul. Cei din online participa la tragere cu proformele pe care le primesc pe mail, unde se gasesc toate datele necesare. Pe langa comisie, notar etc. va exista si o camera de filmat, iar filmuletul cu extragerea va fi postat pe blog, ca sa vedem cu totii cum a fost ales castigatorul.

Vacanta este oferita de SPONSOR. Ce ne-am face fara un sponsor!

Al nostru este:

Ghinionist cum sunt, nu pot participa (scrie in Regulament). De cand citesc, pana acum nu am primit o vacanta pentru ca ma ocup cu lectura. Si citesc de mult! Cu cei de la Reader’s Digest nu era asa de simplu. Imi trimiteau atatea plicuri, ca nu mai intelegeam nimic si lasam balta fabuloasele lor premii. Insa ce vreau sa spun este ca, daca as participa, mi-as alege cativa autori pe care as paria ca sa plec in vacanta. Adica as merge pe mana lor. Autorii mei sunt: Julian Barnes pentru Tour de France si Henri Michaux pentru Un barbar in Asia

Gata, nu mai scriu, ca nu pe mine trebuie sa ma cititi ca sa ajungeti in vacanta. 🙂

25 Commentarii

  1. kidd 07/07/2008 Reply
  2. Silviu Toma 07/07/2008 Reply
  3. Bogdan Voicu 11/07/2008 Reply
  4. admin 11/07/2008 Reply
  5. ramona 18/07/2008 Reply
  6. Silviu Toma 20/07/2008 Reply
  7. Ygg 20/07/2008 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *