Cărţile colecţiei Nautilus – vedete la Final Frontier 2016 în weekendul 2-3 aprilie

600p400-evenimente-nemira
Spaţiul: ultima frontieră, spunea tag line-ul unuia dintre cele mai cunoscute producţii science-fiction ale tuturor timpurilor. Şi tot din acesta cel mai probabil că îşi trage inspiraţia şi singurul târg de carte Science-Fiction şi Fantasy din România, ce îşi deschide porţile în acest weekend: Final Frontier ediţia a V-a, la care sunt aşteptaţi toţii fanii genului începând cu data de 2 aprilie.

Cât despre evenimentele speciale marca Nemira ce vă aşteaptă în cadrul târgului de carte, iată care sunt acestea:

Sâmbătă, 2 aprilie, 15.30 – 16.15: Colecția Nautilus – noutăți și apariții viitoare. Invitați: Ana Nicolau, Liviu Szoke

Duminică, 3 aprilie, 14.00 – 15.00: Optimismul distopiei? Pornind de la romanele Vegetal&Mineral. Invitați: Marian Truță, Dănuț Ungureanu, Cristi Mărculescu

Iar printre vedetele literare incontestabile care vă așteaptă la standul Nemira, le veţi regăsi, desigur, pe cele din colecția Nautilus: Agentul Cormac, de Neal Asher, o serie science-fiction cu multe elemente de spionaj și suspans, Copiii cerului, de Vernor Vinge, mult așteptata continare la Foc în adânc, o reeditare a clasicei Sfârșitul copilăriei, de Arthur C. Clarke, precum continuările seriilor Războiul bătrânilor și Jean le Flambeur: Brigăzile fantomă, de John Scalzi și Prințul fractal de Hannu Rajaniemi. Pentru cititorii de Young Adult, venim la târg cu două serii noi: Regina roșie, de Victoria Aveyard, unde Jocurile Foamei trec într-un univers similar cu cel din Cântec de gheață și foc, și Mila 2.0, de Debra Driza, povestea unei fete creată într-un laborator, cu aventuri pline de suspans a la James Bond.

Iar pentru viitorii cititori de cursă lungă, editura Nemi vine cu următoarele titluri: Băiatul care vorbea cu corbii, de Jacob Grey, primul din seria Neîmblânziții, un roman fantastic care amintește de atmosfera din Batman, Frații Tapper (în război unul împotriva celuilalt), de Geoff Rodkey, unde cele mai mari „bătălii” se dau în universul fictiv al unui joc online și prin sms-uri, dar și cu minunatul Frumoasa adormită și fusul, de Neil Gaiman, o adaptare modernă surprinzătoare a poveștii clasice, cu ilustrații de Chris Riddell.

Vă aşteptăm la standul nostru!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *