Cărțile din colecțiile Yorick și Babel vă așteaptă la standul FNT din Pasajul de la Universitate

index

În perioada 17-29 octombrie editura Nemira vă așteaptă în pasajul de la Universitate la standul special amenajat în cadrul Festivalului Național de Teatru 2016. Cărțile din colecțiile Yorick, Babel, Cuaternar sau Nautilus SF&F vor avea un preț special redus cu 35%.

Printre noutățile din colecția de arte ale spectacolului Yorick se numără Parisul personal partea a III-a: Familia din Rivoli 18Commedia dell’ arte. O istorie a spectacolului în imagini  de David Esrig, premieră absolută în România, Istoria ilustrată a Teatrului Universal, coordonată de John Russel Brown sau Viața mea, autobiografia lui Charlie Chaplin.

În cadrul FNT 2016, editura Nemira organizează două evenimente:

Duminică, 23 octombrie, de la ora 16.00, la ceainăria Cărturești Verona, se lansează volumul al treilea din seria Parisul personal de George Banu, cu fotografii de Mihaela Marin, intitulat Familia din Rivoli 18, apărut în colecția Yorick. După Autobiografie urbană și Casa cu daruri, acest al treilea volum întregește seria dedicată Parisului de scriitorul și teatrologul George Banu. Alături de autor, invitați la eveniment vor fi Marina Constantinescu, directoarea FNT, Mihaela Marin, autoarea fotografiilor și Monica Andronescu, coordonatoarea colecției Yorick.

Volumul Commedia dell’ arte. O istorie a spectacolului în imagini, concepută și coordonată de David Esrig apare în România în premieră absolută, după 30 de ani de când a fost publicată în Germania unde a avut un succes extraordinar și a intrat în toate bibliografiile de la facultățile de artă. Cartea este tradusă de Victor Scoradeț și se va lansa pe 27 octombrie, de la ora 16.00, la ceainăria Cărturești Verona, în prezența autorului și a traducătorului.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *