Cele mai citite titluri Fantasy, acum la promoţie pe nemira.ro!

600p400 (1)
Îţi plac universurile fantasy? Iubeşti libertatea de care te bucuri trăind aventurile eroilor tăi preferaţi? Ei bine, săptămâna asta îţi oferim un motiv de bucurie în plus: cele mai citite titluri fantasy Nemira au 50% reducere pe nemira.ro! Iată-le pe câteva dintre cele mai importante:

lumea-de-gheata-si-foc_c1_site_fixdBineînţeles, vom începe cu Lumea de gheaţă şi foc, un album-concept ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind în acelaşi timp unul dintre cele mai vândute titluri Nemira din ultima perioadă. În acelaşi timp însă, trebuie spus despre această apariţie editorială că reprezintă o culme a imaginaţiei lui George Martin, oferind o imagine fără precedent asupra lumii preexistente acţiunii care se desfăşoară în Saga Cântec de gheaţă şi foc. Pe scurt, un album cu ilustraţii fantastice, care prezintă ampla istorie a celor Şapte Regate şi a Westerosului.

witcher-siteCea de a doua recomandare este Ultima dorinţă – versiunea în limba română a celebrului The Witcher, fenomenul care a făcut înconjurul globului datorită jocului video cu acelaşi nume. Despre aceasta s-a comentat recent că „este foarte bine scrisă, acțiunea petrecându-se pe meleaguri pustii și sinistre, între dealuri și păduri uitate de timp în care sălășuiesc creaturi străvechi: strigoi, vampire, gheonoaie, strigii, vârcolaci și alte orătănii iubitoare de oameni”. Bineînţeles, Misiunea lui Geralt, vânătorul cu păr lung și alb și ochi de gheață este să ucidă aceste creaturi care nu dau pace locuitorilor.

luna-ucigasa-siteIar ultima, dar nu cea din urmă, este Luna ucigaşă, o carte de asemenea bine întâmpinată în blogosfera românească: „Acțiunea volumului se desfașoară intr-o lume fascinantă, inspirată din cultura egipteană și nubiană, în care miturile, religia, obiceiurile străvechi, amenințările întunecate și magia se imbină armonios pentru a țese o poveste fantastică”. Mai mult, „atenţia pe care autoarea o acordă detaliilor, descrierea arhitecturii cetății, tărîmul uluitor creat, intrigile, conspirațiile si luptele epice transformă Luna ucigasă într-o lectură originală și unică, într-un volum captivant, plin de acțiune și suspans.”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *