Cele mai noi titluri SF&F de la Nemira sunt la Comic Con!

comic con600p400

Evenimentul anului pentru pasionaţii de cărţi, filme şi jocuri SF&F începe de astăzi, la Romexpo: East European Comic Con îşi deschide porţile de vineri până duminică, iar editura Nemira este acolo să vă întâmpine! La standul Nemira găsiţi toate volumele din colecţiile Nautilus SF şi Suspans, seriile de autor ale clasicilor Philip K. Dick, Arthur C. Clarke, George R.R. Martin sau Orson Scott Card, dar şi cele mai noi titluri, abia ieşite de la tipar, la o reducere specială de -25%, doar în cadrul festivalului şi până duminică pe nemira.ro.

cei_100_c1Dintre super-noutăţile de la Comic Con, printre cele mai mari surprize va fi Cei 100, primul volum din seria semnată de Kass Morgan, faimoasă în întreaga lume mai ales după lansarea serialului omonim de CW. Apărut în colecţia Young Adult, este povestea a 100 de tineri delincvenţi trimişi după 300 de ani pe Pământul crezut toxic din nava mamă care reprezintă acum casa umanităţii. Aventura lor poate fi una suicidară sau, dimpotrivă, una care să salveze întreaga omenire. O combinaţie între clasicul Împăratul muştelor şi Jocurile Foamei.

O veste bună şi pentru fanii seriei Heechee, de Frederik Pohl – a apărut ultimul volum, intitulat Drumul prin poartă! În volum sunt strânse povestiri care clarifică multe aspecte din acest univers fascinant. Primele artefacte Heechee s-au descoperit pe Venus, turiştii de pe Pământ şi de pe Marte considerându-le simple curiozităţi. Dar, când a ieşit la lumină asteroidul, universul Heechee s-a deschis brusc. Aşa a apărut Poarta. Aventurierii au pornit spre necunoscut să vadă unde îi duce nava Heechee. Mulţi dintre curajosi nu s-au mai întors niciodată. Alţii au venit cu minuni ale tehnologiei şi au schimbat viaţa pe Pământ. În volumul de faţă s-au strâns povestirile acelor călătorii periculoase şi descoperiri spectaculoase.

Tot la Comic Con puteţi găsi şi ultimul volum din saga lui David Brin, Războiul elitelor, mult-aşteptat de cei care au citit deja Exploratorii soarelui şi Maree stelară. Armadele galactice caută antica flotă a Strămoşilor. O rasă de alieni ameninţă muribunda planetă Garth. Speciile care o populează trebuie să se lupte cu invadatorii şi să se pregăteasca pentru disparitie. Soarta Pământului stă sub semnul întrebării, ca şi destinul tuturor celor cinci galaxii.

 

Aşadar, aveţi toate motivele să veniţi la Comic Con sau să intraţi pe nemira.ro, fiindcă este un weekend dedicat vouă, pasionaţilor de SF&F!

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *