Cele mai populare cărți Nemira la Bookfest 2016

index

Bookfest 2016 s-a încheiat, iar noi am participat la această ediție cu nenumărate noutăţi editoriale pentru cititori cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înființarea editurii.

S-au cumpărat atât cărți de ficțiune literară, science fiction și fantasy, literatură young adult, dar și nonficțiune din colecțiile Istoria, Anticipația sau Philemon. Și cărți pentru cei mici de la editura Nemi de carte pentru copii, relansată anul acesta, au fost la mare căutare, mai ales în cadrul Bookfest Junior 2016.

În continuare, vă prezentăm topul celor mai vândute cărți Nemira la Bookfest 2016.

Cea mai vândută carte Nemira la Bookfest 2016 a fost Viața mea, de Charles Chaplin, autobiografia faimosului comic tradusă pentru prima oară integral în românește de Monica Andronescu și apărută în colecția Yorick, cu sprijinul Centrului Cultural Casa Artelor și Sector 3 București.

Locul 2: al doilea volum din seria Outlander, Talismanul, de Diana Gabaldon, apărut în colecția Nautilus, o combinație fascinantă de fantasy și roman istoric, având în centru o poveste de dragoste care depășește orice bariere.

Locul 3: Misterul regelui. Despre scris, de Stephen King, o carte inspirațională despre literatură și scris, presărată cu nenumărate detalii biografice din viața marelui scriitor.

index

Locul 4: Fata cu toate darurile, de M.R. Carey, cel mai puternic thriller psihologic distopic pe care îl veți citi anul acesta și povestea emotionantă a unei fetițe diferită de toți oamenii din jurul ei.

Locul 5: Marea șansă, de Olivia Manning, primul roman din Trilogia Balcanică, apărut în colecția Babel, o privire necruțătoare asupra Bucureștiului din pragul celui de-al Doilea Război Mondial din perspectiva unui cuplu de britanici.

Locul 6: Sabia destinului, de Andrzej Sapkowski (al doilea volum de povestiri din seria Witcher)

Locul 7: Regina roșie, de Victoria Aveyard (serie Young Adult)

index

Locul 8: O noapte, Marcovici, de Ayelet Gundar-Goshen, din colecția Babel

Locul 9: Ai uitat să râzi, de Bogdan Munteanu, din colecția Cuaternar de literatură română

Locul 10: E greu să fii zeu, de Arkadi și Boris Strugațki

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *