Colecţia săptămânii: Alfa & omega

Pentru că cititorii noştri au apreciat prezentarea săptămânală a câte unei colecţii Nemira, am hotărât să revenim cu această serie de articole, reamintindu-vă că vom primi cu bucurie propunerile şi sugestiile voastre despre autori care nu au fost încă publicaţi în România, dar pe care îi aşteptaţi cu sufletul la gură, despre cărţi scrise de autorii noştri, dar care nu au fost traduse până în prezent, sau despre cărţi pe care vi le-aţi dori reeditate, etc. Aşadar, după colecţiile NautilusSuspansBontonNemira Damen TangoBabelNemira Junior şi Erotikos, urmează la rând o colecţie specială, atât prin tematica pe care o abordează, cât şi prin autorii pe care îi prezintă.

Alfa & omega cuprinde o serie de lucrări de fundament teologic, de un rafinat eclectism: de la literatură creştină, la noi interpretări ale textelor religioase, adecvate vremurilor noastre, de la cursuri didactice pentru cei ce îşi doresc o formare în domeniu şi până la ghiduri şi materiale didactice care vin în sprijinul educaţiei academice, colecţia oferă cititorilor o incursiune deosebită în spiritualitate.

Cărţi precum “(Ne)Lămuriri din Vechiul Testament” a lui Alexandru Mihăilă, Părinţii Pustiei a lui Jean Bremond sau “Biblia ilustrată“, a autorilor Mitropolitul Moldovei Nicodim şi Prof. I.D. Stefănescu, sunt numai câteva dintre bijuteriile unice şi tot atât de preţioase pe care le puteţi regăsi printre titlurile propuse.

Spune-ne părerea ta! Ce ai mai vrea să găseşti în această colecţie? Spune-ne ce autori ai vrea să citeşti şi ce teme ai dori să aprofundezi şi poate că sugestiile tale se vor regăsi în catalogul noilor apariţii de la Nemira!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *