Conceptul artistic din filmul Urzeala Tronurilor oferă o viziune aparte asupra continentului Westeros

George Martin - Urzeala TronurilorEfectele vizuale din serialul Urzeala Tronurilor continuă să ne surprindă – iar acum aflăm o parte din procesul care se află la baza acestora. Artistul conceptual Kimberley Pope a postat zeci de schiţe realizate pentru sezoanele unu și doi.

Ea a încercat să aducă o lume fantastică pe ecrane, apelând la diverse efecte speciale care se regăsesc atât în primul, cât şi în al doilea sezon. Scenografia şi imaginile sunt ambele pe măsura aşteptărilor fanilor. Pentru a înţelege procesul care stă la baza acestor efecte puteţi vedea schiţele artistului care se găsesc pe siteul său.

Urzeala Tronurilor are o acţiune centrată într-un regat fictiv numit Westeros. Magicul, epicul şi fantasticul se unesc în acest serial, în care conceptul artistic este unul surprinzător. Imaginea panoramică a oraşului-stat Qarth alături de viziunile diferite asupra unor locaţii familiare susţin talentul acestei artiste prin efecte vizuale impresionante.

Serialul Urzeala Tronurilor, inspirat din seria de romane  Cântec de gheaţă şi foc (A Song of Ice and Fire), de George R. R. Martin, va continua cu un al treilea sezon, au anunţat, în luna aprilie a acestui an, reprezentanţii postului de televiziune HBO.

Panorama Westeros

Dragonstone

Masa

1 Comentariu

  1. John 03/05/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *