Concurs: Cavaler, caut scutier! Căștigă noua carte a lui George R. R. Martin!

600p400 (5)

Eşti în aşteptarea aventurii dar îţi lipseşte motivaţia? Ei bine, Cavalerul celor şapte regate, Ser Duncan Vlăjganul care cutreieră ţinuturile Westerosului chiar cu o sută de ani înainte de acţiunea din Urzeala tronurilor, este în căutarea unui partener care să-l însoţească. Sau, mă rog, un scutier poate ar fi mai bine spus!

Dacă eşti tu acela – fie că eşti băiat, fată, tânăr sau în vârstă, important este să ai curaj – atunci dă-ne de ştire. Nouă şi, bineînţeles, întregii comunităţi de internauţi!

Ce trebuie să faci: o poză cu tine cu suliţa şi scutul din dotare (pot foarte bine să fie o foaie de hârtie și creionul de la birou, ţi-am mai spus că atitudinea şi curajul sunt importante) şi arat-o întregii lumii pe contul tău de Facebook cu următorul text: „Scutier, în căutarea Cavalerului celor şapte regate”.

Apoi trimite-ne şi nouă un mesaj privat pe contul oficial de facebook Nemira cu poza pe care ai făcut-o însoţită de textul Particip şi eşti automat înscris în concursul cavalerului.

Ce vei câştiga? Ei bine, pe lângă faptul că te vom declara scutierul oficial al Cavalerului cu misiunea de a patrula Westerosul, primeşti din parta Editurii Nemira volumul Cavalerul celor șapte regate, proaspăt ieşit din tipografie, plus un album Lumea de gheaţă şi foc.

P.S. – Fii fără grijă, Egg, cel care îndeplineşte rolul curent de scutier pe lângă Ser Duncan, nu rămâne fără slujbă. Dar va fi rezerva ta cât timp îţi îndeplineşti misiunea în Westeros!

Concursul, pe care îl desfăşurăm împreună cu partenerii de la bookblog, va dura o săptămână. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți. Mult succes!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *