Dacă e sărbătoarea primăverii, atunci avem un nou CONCURS la editura Nemira!

Dragi prieteni, abia ce s-a încheiat concursul Amor de cititor că, iată, este momentul să pornim încă unul. Este adevărat, ocazia se arată cum nu se poate mai bună, pentru că sărbătorim venirea primăverii şi, odată cu ea, ziua de 1 martie: momentul când cititoarele noastre se vor bucura de primirea mărţişoarelor!

Dar de ce să nu dăm o tuşă nouă acestui obicei şi, pentru că ne aflăm sub auspiciile cărţilor, să le oferim acestora Cărţişorul Nemira? Exact, o combinaţie mărţişor-carte Nemira precum vedeţi în imagine şi care sperăm să vă impulsioneze creativitatea cât mai mult posibil.

Vă invităm, prin urmare, să creaţi cărţişoare asemenea acestuia, cu orice carte Nemira doriţi, apoi să ni le arătaţi şi nouă fie cu tag la editura Nemira, fie cu hashtag #cartisorulnemira, fie pur şi simplu la online@nemira.ro. Cel mai frumos dintre acestea primeşte o invitaţie la spectacolul Cerere în căsătorie de Anton Cehov, oferită de partenerii noştri Bilete.ro şi un pachet integral Urzeala tronurilor!

Concursul ia final pe data de 8 martie, iar votarea se va face pe facebook, de către cititorii Nemira. Şi, nu uitaţi: astăzi, de 1 martie, avem o super-promoţie pe nemira.ro: titlurile noastre au reducere 50%! 

Vă dorim mult succes!

Cartisorul Nemira 600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *