Dăruieşte plăcerea lecturii

Placerea lecturii

Cumpără o carte de la standul Nemira Gaudeamus 2016, postează pe FB foto cu hashtag. Pt fiecare foto, Nemira donează o carte programului Ajungem Mari.

Programul educational Ajungem MARI al Asociaţiei Lindenfeld îşi propune să suţină pe termen lung  copiii şi tinerii instititionalizaţi şi din medii defavorizate şi să le ofere șansa de a AJUNGE MARI, adulți responsabili și independenți.

Lucrează cu peste 2.000 de copii si tineri de 3-20 de ani din centre de plasament, centre de zi, apartamente de tip familial sau din sistemul de asistență maternală, în parteneriat cu DGASPC (Direcţiile de Protecţie a Copilului) si centre private din Bucureşti şi 25 de judeţe. Programul s-a extins rapid in tara prin efortul voluntarilor care au observat nevoia copiilor de susţinere pe termen lung, încurajare,  atenţie şi dragoste. În 2015 principalul proiect a primit premiul “Proiectul anului în educaţie” la Gala Naţională a Voluntarilor.

Programul Ajungem MARI include mai multe proiecte: şedinţe de pregătire şcolară şi ateliere creative cu voluntari, ieşiri şi excursii, orientare profesională şi tabere de dezvoltare personală.

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *