De Valentine’s Day, urzeala îndrăgostiţilor începe pe nemira.ro!

600p400

Te iubeşte sau nu te iubeşte? Rodul atâtor încercări (şi întâlniri în oraş) trebuie să fie recompensat cumva în aceste zile care mai sunt până la Valentine’s Day. Trebuie să afli dacă tot efortul tău de cucerire va lăsa în urmă şi cea din urmă redută. Şi cel alt mod mai simplu de a obţine acest lucru dacă nu acela de a-i face un cadou?

ladyIar acum avem exact ce-ţi trebuie ca să nu cauţi prea mult, iar modalitatea de a-ţi parveni să fie simplă şi eficientă. Cât despre cadourile pe care ţi le propunem, unul dintre ele este Pachetul Lady, ideal pentru domnişoara care ţi-a răpit inima şi care, dacă se va vedea pusă în faţa unor titluri precum Cartea dragostei, Poveşti cu şi despre femei sau 7 poveşti de dragoste, mai mult ca sigur că va fi dispusă să te asculte. Nu ştim sigur dacă îţi va accepta cererea în căsătorie, dar de luat în considerare o va lua sigur.
urzeala_indragostitilor
Cât despre situaţia în care, să zicem, persoana pe care vrei s-o imprezionezi este un tânăr pretenţios, la curent cu tot ceea ce se întâmplă, îţi recomandăm să încerci Pachetul Urzeala îndrăgostiţilor. Sugestiv titlu, nu-i aşa? Funcţionează mai mult ca sigur la persoanele cu abordări mai directe. Iar bestseller-ul Înţelepciunea lui Tyrion Lannister, unde cel mai cunoscut pitic din lume după cel al lui David Lynch împărtăşeşte înţelepciunea căpătată în Westeros, mai mult ca sigur îi va merge la inimă. Şi apoi, de ce nu, poate îţi va spune că te iubeşte.
midnight_kissIar dacă, în cele din urmă (deşi nu pretindem că am epuizat toate variantele posibile) eşti un tânăr sau o tânără aflat/ă în faţa unei iminente confirmări (sau infirmări, deşi sperăm să nu fie cazul) a relaţiei voastre, îţi sugerăm să încerci Pachetul Midnight Kiss. Îţi garantăm că bestseller-ul Cel mai mic sărut întâlnit vreodată, de Mathias Malzieu, plus filmul Înainte de miezul nopţii, vor avea efectul scontat. Gestul va fi apreciat, iar pachetul Nemira îşi va fi făcut îna cel moment efectul!
Ah, şi încă ceva: acestea sunt numai câteva dintre surprizele pe care ţi le-am pus la dispoziţie în cadrul Târgului de cadouri dedicat sărbătorii de Valentine’s Day şi care se desfăşoară în perioada 5 – 15 februarie!  

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *