Genesis, cel mai așteptat joc pentru PC al anului!

Pe la începutul lunii Septembrie vorbisem puțin într-un articol de pe acest blog despre ultimele pregătiri ce aveau loc pentru a lansa cel mai așteptat joc pentru PC de anul acesta, A Game of Thrones – Genesis. Ei bine, de weekend-ul acesta, jocul se găsește în magazine și online pe site-urile specializate!


Așteptați-vă la un joc de strategie complex și extrem de fidel cărților. De fapt, veți fi martorii unei istorii de peste 1000 de ani a Westeros-ului, începând cu anul -750 și până în 299. Cei care aveți sau ați citit “Urzeala Tronurilor” în format Hardcover știți deja paginile de la finalul cărții, cu istoria pe scurt și arborele genealogic al fiecărei Case iar în joc avem ocazia să ne bucurăm ”pe viu” de ele.

Tocmai de aceea ar trebui să ne bucure faptul că producătorii jocului ne oferă evenimentele și marile bătălii ce au dus la formarea Westeros-ului. O bătălie ce merită experimentată în joc ar putea fi, spre exemplu, invazia lui Aegon Cuceritorul!

Și pentru a fi în spiritul poveștii, personajul tău, care poate fi oricare dintre nobilele familii din ținut, va trebui să își păzească cu orice preț spatele, în drumul său către cucerirea Regatelor. Cât despre regulile jocului, acestea sunt așa cum ne așteptam cu toții: strategii de luptă, politice sau economice, soluții diplomatice pentru rezolvarea incidentelor, trădare, decepție, comploturi. Adică exact atmosfera predominantă din cel de-al doilea volum al seriei ”Cântec de Gheață și Foc” – ”Încleștarea Regilor”.

Un alt lucru ce merită încercat după familiarizarea cu Genesis este că te poți juca (sau mai degrabă lupta) împreună cu prietenii tăi, fani ai cărților și ai serialului sau pur și simplu pasionați de jocurile de strategie, întrucât vă este permis un număr maxim de 8 playeri.

Sunt tare curioasă ce alte surprize ascunde acest joc, așa că nu ezitați să ne povestiți cum v-ați învins rivalii în lupta pentru Tronul de Fier. Să sperăm că vor fi produse continuări și pentru restul volumelor, seria Hardcover fiind completată cât de curând cu următoarele 2 titluri, ”Iureșul săbiilor” și ”Festinul ciorilor”!

5 Commentarii

  1. Laurentzyu 03/10/2011 Reply
  2. ellebar 03/10/2011 Reply
  3. valentino 09/10/2011 Reply
  4. dexro 14/10/2011 Reply
  5. valentino 22/10/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *