George R.R. Martin dezvăluie trei personaje noi din sezonul 4 GoT

imagesNe apropiem cu paşi repezi de sfârşitul celui de-al treilea sezon din Urzeala Tronurilor. Dar avem deja indicii despre cum va decurge următorul sezon, mulţumită lui George R.R. Martin. Prezent la convenţia SF ConQuest în Kansas City, George R.R. Martin a dezvăluit publicului trei personaje noi ce vor apărea în cel de-al patrulea sezon Game of Thrones.

The Magnar of Thenn. Styr joacă un rol important în armata de sălbatici a lui Mance Rayder, cu toate că rolul său în carte i-a revenit lui Tormund Giantsbane. Tot în cadrul volumelor din seria Cântec de Gheaţă şi Foc, Styr conduce grupul ce trece dincolo de Zid, grup din care Jon Snow şi Ygritte fac parte. Dar se pare că va juca un rol important în atacul Sălbaticilor asupra Castelului Negru.

Mace Tyrell, fiul lui Lady Olenna şi tatăl lui Margaery şi Loras. Deja ştim de la Lady Olena că Mace a dezamăgit-o. Se presupune că se va întoarce în oraş pentru a lua parte la nunta lui Margaery.

Oberyn Martell ajunge la Debarcaderul Regelui pentru a ocupa un loc  în Consiliul cel Mic, dar va avea un rol foarte important în destinul lui Tyrion.

Nu uita că poţi să trăieşti atmosfera din Westeros cu aceeaşi intensitate ca şi în serial profitând de super reduceri de până la 50% pentru titlurile seriei Cântec de Gheaţă şi Foc. De asemenea, urmăreşte şi pagina de Facebook a urzelii pentru informaţii despre personajele tale preferate.

2 Commentarii

  1. andrei 04/06/2013 Reply
  2. anda 11/06/2013 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *