Ghid de reduceri de vacanţă: Top 5 cărţi pe care să le iei în călătorii

sezlong 600p400

Ţie ce cărţi îţi place să citeşti în vacanţă? Nemira te ajută să achiziţionezi cele mai tari noutăţi din lumea cărţilor si să te bucuri de promoţii avantajoase, profitând de reduceri de 50% la zeci de titluri! Cartea de pe sezlong îţi pune la dispoziţie volume din trei colecţii diferite, printre care vei descoperi cele mai atrăgătoare noutăţi, indiferent că doreşti să experimentezi dramă sau romantism prin intermediul cititului. Pentru a veni în ajutorul vostru, Nemira vă face cinci sugestii de titluri numai bune de luat în vacanţă.

1. Doamna din lac de Raymond Chandler : O femeie bogată, soţia unui om influent dispare. Omul de afacere apelează la un detectiv atipic, Phillip Marlowe, pentru a o găsi. Acesta descoperă curând că în aceeaşi zi, exact din acelaşi loc, o altă femeie dispăruse. Căutările răsfăţatei Crystal scot la iveală secrete demult îngropate sau muşamalizate şi lucrurile se complică pentru că nici măcar amantul nu ştie unde ar putea fi femeia.
2. Borgia. Păcatele familiei de Sarah Bower: Esther Sarfati, o tânără cu origini evreieşti, este forţată să abandoneze ţara natală împreună cu mama ei şi ajunge în Italia, unde se angajează ca doamnă de onoare pentru Lucrezia Borgia. Fiind tot mai atrasă de lumea coruptă şi bogată a familei, Esther este sedusă uşor de Cesar, fratele Lucreziei, şi curând intrigile, corupţia şi uneltirile o acaparează.
3. Ghidul optimistului. Ghidul pesimistului (paperback) de Niall Edworthy, Petra Cramsie:  Munca de cercetare a autorilor Niall Edworthy şi Petra Crasme adună laolaltă citate şi replici celebre, alese cu umor şi aranjate cu inteligenţă, astfel că documentările vor captiva cititorul căruia îi va fi la îndemână să se amuze de diferenţele dintre optimişti şi pesimişti.

4. Întâmplări dintr-o viaţă de Sylvie Germain: Cronica vieţii unei familii, povestită din perspectiva unei copile care este urmărită cum creşte, cum se maturizează, cum se îndrăgosteşte, toate acestea derulate în baza unui dialog alimentat de o fotografie care dezgroapă amintiri surprinse într-un stil filosofic.

0_2071

 

 

5. Iubiri nomade de Isabelle Eberhardt: O colecţie de 12 povestiri scurte, care ne trimit înapoi in timp, în urmă cu un secol, când cultura arabă abia era descoperită. Personajul principal, Isabelle Eberhardt, scriitoare misterioasă, a fascinat lumea prin suprinderea unor istorisiri despre locurile, oamenii, iubirile, eşecurile şi victoriile dintr-un tărâm exotic, înainte de a muri la vârsta de 27 de ani.

1 Comentariu

  1. IB 18/06/2015 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *