Ghidul Nemira pentru geeks la EECC

v1
Momentul mult aşteptat de orice geek a sosit. East European Comic Con are loc în acest weekend, iar noi vom fi acolo, cu cele mai noi apariţii SF&F şi multe surprize. Una dintre acestea este Happy Geek Hour: sâmbătă şi duminică, pentru orice carte cumpărată între orele 3 şi 4, primţi o carte cadou. Pasionaţii de comics, filme şi seriale, jocuri şi SF&F vor avea parte de un weekend deosebit, iar noi venim în întâmpinarea voastră cu cele mai noi, cool şi geek cărţi ale momentului. Vă invităm şi pe pagina evenimentului nostru pentru a fi la curent cu tot ce v-am pregătit.

index

Sabia destinului, a doua din seria Witcher, care a inspirat jocurile, vă aşteaptă la East European Comic Con. Aventurile lui Geralt continuă într-o nouă serie de poveşti pline de monştri, magie şi dragoni, din care aflăm că destinul e o sabie cu două tăişuri”. Dacă prima carte, Ultima dorinţă, ne-a făcut cunoştinţă cu vânătorul de monştri, vrăjitoarea Yennefer şi bardul Jaskier, continuarea adaugă noi personaje şi ne pregăteşte pentru saga romanelor şi marea aventură a Lupului Alb şi a prietenilor săi.

index

Printre noutăţi se numără şi Bufonul de aur, a doua carte din seria Omul arămiu, de Robin Hobb. Continuarea trilogiei Farseer îl urmăreşte pe Fitz, întors din exil pentru a salva regatul şi a-l servi pe prinţul Dutiful. O serie deosebită, cu asasini regali, dragoni pe cale dispariţie, intrigi la curte şi bufoni cu secrete periculoase.

Dăm startul şi unei noi serii de autor, cu fraţii Strugaţki. E greu să fii zeu este prima şi va fi urmată în curând şi de celelalte cărţi cunoscute ale celor doi autori de SF. O altă lansare recentă este Pământul lung, de Terry Pratchett şi Stephen Baxter, prima carte a unei serii ce construieşte o lume cu posibilităţi infinite, o lume a Pământurilor paralele, plină de surprize pentru cei care îndrăznesc să se avânte în ea.

Trilogia Magicienii, care a primit recent şi un serial apreciat de fani, vă aşteaptă şi ea în colecţia noastră de cărţi pentru geeks, alături de Cei 100 şi continuarea ei, Ziua 21, cărţile ce stau la baza serialului The 100 şi deja faimoasa serie Jocurile Foamei. Toate acestea, însoţite, bineînteles, de cărţile SF&F pe care orice fan adevărat trebuie să le aibă în bibliotecă: Dune, Jocul lui Ender sau cărţile lui Arthur C. Clarke .

index

Bineînţeles că, experienţa Comic Con nu se rezumă doar la cărţi. Anul acesta avem parte de trei actori din serialul Urzeala Tronurilor, adaptarea sagăi Cântec de gheaţă şi focCharles Dance, care l-a jucat pe Tywin Lannister, Daniel Portman (Podrick) şi Gemma Whelan (Yara Greyjoy) vor veni să vorbească pe scenă, sădea autografe şi să facă poze cu fanii. Şi, ca în fiecare an, sunteţi aşteptaţi să faceţi o poză conducând cele 7 regate de pe Tronul de Fier.

Accesul publicului va fi disponibil vineri, începând cu ora 16:00 și se va încheia la ora 21:00, sâmbătă de la 10 la 18:00, iar duminică de la ora 10:00 la 19:00. Noi vă aşteptăm la standul nostru cu tot ce v-am spus mai sus şi alte câteva surprize. Programul complet al evenimentului poate fi consultat aici: www.comic-con.ro/timetable/.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *