Happy Hunger Games!

Fiindcă duminică o sărbătorim pe Suzanne Collins, dedicăm acest weekend fanilor Jocurile Foamei! Trilogia este acum la jumătate de preţ.

Collins, născută pe 10 august 1962, este autoarea de la care generaţiile actuale au învăţat ce înseamnă supravieţuirea şi cu ce costuri vine, ce înseamnă iubirea când totul ţi-e împotrivă şi de ce trebuie să lupţi pentru lucrurile în care crezi.

Primul volum din Jocurile Foamei a avut un succes enorm. Atât publicul, cât şi criticii de specialitate au rămas impresionaţi de povestea propusă de Collins, romanul a fost publicat în peste 32 de ţări în doar şase luni de la lansare şi a devenit imediat bestseller în topurile cunoscutelor publicaţii New York Times şi USA Today.

Părţile a doua, Sfidarea şi a treia, Revolta, apoi ecranizările care au urmat nu au făcut decât să sporească exponenţial numărul de oameni atinşi de povestea lui Katniss şi Peeta.

Puteţi sărbători aniversarea lui Suzanne Collins împreună cu Nemira, bucurându-vă de o promoţia noastră specială: 50% reducere la Jocurile Foamei pe nemira.ro!

Fie sorţii întotdeauna de partea voastră!

600p400

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *