În lipsa iubirii…

 

Update:
Felicitări tuturor pentru comentariile superbe și pentru mulțimea de cărți primite drept exemplu.
Cei doi câștigători ai concursului, obținuți prin tragere la sorți, sunt Istrate Petronela și Gabriela! Felicitări pentru cartea câștigată!

Update 2: Cupoanele au fost trimise pe mail către cele două câștigătoare!

 

Știu că afară este frig și înnorat, însă astăzi este vineri, sfârșit de săptămână și început de weekend; sfârșitul celor 5 zile de muncă și de trezit de dimineață și începutul celor 2 zile de relaxare în confortul propriei case, de distracție cu prieteni vechi sau de refugiu în cartea ce ne aștepta pe noptiera de lângă pat.

Iar în cartea proaspăt ieșită din tipar, “În lipsa iubirii” de Paula Izquierdo, care este un roman despre pierderi și absențe, ni se aduce aminte de realitatea cu care ne confruntăm de zi cu zi, de trăirile atât de umane și de aspectele ce țin de adevăruri relative. Este o carte care îți ridică cele mai dureroase și profunde întrebări. Cu toate acestea, eu cred că experiența citirii unei astfel de cărți te “eliberează”, te echilibrează la un ritm normal.

Astăzi îmi doresc să regăsim, în fiecare dintre noi, câte un dram de nostalgie. Așadar, vă invit la un nou concurs, iar premiul pentru care veți răscoli prin cufărul amintirilor este cartea din colecția Damen Tango despre care vorbeam mai sus: “În lipsa iubirii” de Paula Izquierdo. Voi oferi 2 exemplare, prin tragere la sorți.

Cred că discuțiile despre romanele de dragoste citite sunt întotdeauna binevenite și se pretează în astfel de momente. Haideți să vorbim în cazul ăsta despre cel mai frumos roman de dragoste citit. Poate fi cu happy ending, sau poate să nu fie. Poate fi un basm cu prinți și prințese, sau poate să nu fie.

Contează ca voi să scrieți mai jos despre ce carte este vorba și să spuneți în 2 vorbe de ce v-a impresionat atât de mult!

 

Întrebarea concursului: Care este cel mai frumos roman de dragoste citit și de ce?
Premii: 2 exemplare din noutatea “În lipsa iubirii” de Paula Izquierdo.
Deadline: Duminică, 7 August, ora 23:59.
Câștigătorii vor fi anunțați luni, 8 August, în jurul orei 12:00.

 

38 Commentarii

  1. Raluca 05/08/2011 Reply
  2. Raluca Maria 05/08/2011 Reply
  3. Lavi 05/08/2011 Reply
    • Andreea 05/08/2011 Reply
  4. Istrate Petronela 05/08/2011 Reply
  5. crisstina 05/08/2011 Reply
  6. andra 05/08/2011 Reply
  7. M. 05/08/2011 Reply
  8. Lavinia R 05/08/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *