Intră în Lumea de gheaţă şi foc a lui George R.R. Martin

grm 600p400

Sezonul 5 din serialul Urzeala Tronurilor ajunge la marele final în această seară pe HBO, însă nu aveţi de ce să disperaţi: Lumea de gheaţă şi foc vă aşteaptă pe nemira.ro!Pentru că orice final de sezon Urzeala Tronurilor produce emoţii puternice, pe nemira.ro va fi o săptămână specială pentru voi, fanii cărţilor şi ai serialului. Vă invităm să intraţi în universurile fantasy create de George R.R. Martin cu un bilet redus la jumătate – toate titlurile lui au o reducere de 50%!

Nu uitaţi că povestea începe în cele cinci volume din seria Cântec de gheaţă şi foc, dar Westerosul şi cele 7 Regate au o istorie mult mai îndepărtată, pe care o puteţi afla acum numai din excepţionala Lumea de gheaţă şi foc, ce cuprinde istoria marilor familii şi ale personajelor din romane, dar şi hărţi cu ţinuturi mult mai îndepărtate şi nebănuite, ilustraţii inedite şi nenumărate alte surprize.

Iar poveştile lui Martin nu se rezumă la această serie, imaginaţia lui se întinde pe multe alte pagini în romane cu mare priză la public precum Zburătorii nopţii – în care introduce o notă horror unei poveşti aparent doar SF, amintind de primul film Alien, Regii nisipurilor, un volum de proze scurte care a luat toate premiile posibile sau Furtună pe Windhaven, scris împreună cu Linda Tuttle, o carte idealistă şi sumbră despre apăsarea tradiţiilor pe planeta miraculoasă care dă titlul. Nu putem uita de space-opera Lumina ce se stinge, despre efectele unei planete pe moarte asupra destinelor oamenilor sau Peregrinările lui Tuf, ce cuprinde proze scurte despre relaţia omului cu tehnologia.

Aşa că aveţi toate motivele să intraţi în universul lui George R.R. Martin pe nemira.ro!

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *