Intri pe nemira.ro şi câştigi! Descoperă surprizele din fiecare miercuri şi joi

Te simţi norocos? Îţi faci cumpărăturile la mijlocul săptămânii? Acum ai toate motivele să cumperi de pe nemira.ro miercurea şi joia, pentru că te aşteaptă două super concursuri:

În fiecare miercuri poţi câştiga un voucher de 50 RON dacă ai o comandă de minim 80 de RON, iar în fiecare joi, cumperi o carte şi poţi primi cadou alte trei titluri din aceeaşi colecţie Nemira.

Ca totul să fie corect, câştigătorii sunt extraşi prin random.org.

miercurea 600p400bRegulile jocului:

Miercurea cumperi de pe nemira.ro ! Comandă de minim 80 RON şi noi îţi dăm 50! (Toate comenzile de minim 80 Ron plasate în intervalul 00.00-23.59 intră în tragerea la sorţi pentru 5 vouchere de 50 Ron !
Extragerea se face prin random.org şi câştigătorii sunt anunţati a doua zi. Voucherul se foloseşte la o singură comandă şi este valabil doar pentru cărţile editurii Nemira.)

 

joia 600p400

 

Joia intră pe nemira.ro!  Comandă o carte din colecţia ta preferată şi primeşti cadou alte trei din aceeaşi colecţie! (Toate comenzile plasate în intervalul 00.00-23.59 intră în tragerea la sorţi. Extragerea se face prin random.org, iar câştigătorul este anunţat a doua zi. Dacă a comandat cărţi din mai multe colecţii Nemira, câştigătorul va putea alege din ce colecţie să primească premiul)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *