Jennifer Lawrence, starul din Jocurile Foamei, vorbeşte despre imaginea femeii în mass media

Jennifer Lawrence, starul din filmul de succes Jocurile Foamei, are un excelent simţ al umorului, cât şi încredere în sine.

Recent, unii critici au spus că Jennifer este prea plinuţă pentru a juca convingător rolul lui Katniss Everdeen în blockbusterul bazat pe trilogia Suzannei Collins.

O cunoştiinţă a actriţei a declarat că Jennifer nu a pus la suflet acest lucru, dar nu i se pare corect.

E amuzant. Întâi, oamenii spuneau că multe fete de la Hollywood arată de parcă ar fi anorexice, iar acum mă critică pe mine pentru că arăt normal“, se pare că ar fi spus Jen.

De asemenea, actriţa consideră că imaginea fetelor foarte slabe este prea des folosită, astfel încât a fost adoptată atât de femei în toată firea, cât şi de tinere, din cauza faptului că doar asta este considerat ar fi atractiv.

Ciudat este că, deşi Josh Hutcherson şi Liam Hemsworth au jucat, de asemenea, rolurile unor personaje din acelaşi district care se confruntă cu înfometarea, nimeni nu a spus despre ei că nu au fost destul de slabi.

În altă ordine de idei, Jocurile Foamei încă se menţine în primele locuri atât în box office-ul american, cât şi în cel românesc, cu încasări de 14 milioane jumătate de dolari, respectiv aproape 140 de mii de lei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *