Jocurile Foamei, vânzări record la biletele în avans!

Deşi premiera va avea loc abia peste aproape o lună, biletele pentru Jocurile Foamei s-au pus deja în vânzare în Statele Unite, iar numărul fanilor care şi-au cumpărat deja a depăşit orice aşteptări.

Ultima dată când s-au înregistrat asemenea vânzări la biletele în avans a fost în mai (Twilight: Eclipsa), iar acest lucru dovedeşte cât succes au Jocurile Foamei, în special pentru că filmul nu este un sequel.

Acţiunea filmului, bazat pe trilogia Suzannei Collins, are loc într-un viitor postapocaliptic unde naţiunea Panem se întinde peste ruinele fostei Americi de Nord.

Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douăsprezece districte conduse cu o mână de fier, în fiecare an este organizat un concurs sadic şi sangeros numit Jocurile Foamei.

Din fiecare district sunt aleşi câte o fată şi câte un băiat care sunt aruncaţi într-o luptă pe viaţă şi pe moarte, televizată pentru a putea fi urmărită de toţi locuitorii. Dintre cei 24 de concurenţi, doar unul va reuşi să se întoarcă acasă faimos, bogat… şi cel mai important, viu.

Jocurile Foamei a devenit rapid un bestseller internaţional şi a fost publicat în peste 30 de ţări. Luna aceasta, cele trei volume ale Suzannei Collins ocupă primele locuri în topul celor mai vândute cărţi ale editurii Nemira.

Dacă încă nu aţi apucat să cumpăraţi trilogia, vă amintesc că puteţi beneficia de o reducere de 35%, dacă o achiziţionaţi de pe site-ul Nemira!

1 Comentariu

  1. ioana 28/02/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *