King, Hassel, Card, Barnes şi Braşoveanu: 45% reducere în acest weekend pe nemira.ro!

600p400 (1)

Încă o săptămână de atmosferă toridă şi un weekend pe măsură. Este momentul, prin urmare, să ne ascunem din nou la umbra liniştitoare a copacilor, dar nu fără ingredientele necesare: cărţile. Şi pentru că în acest weekend pe nemira.ro vă oferim o promoţie foarte interesantă, vă invităm să o consultaţi: 5 super-autori au 45% reducere la romanele lor! Este vorba despre Stephen King, Orson Scott Card, Sven Hassel, Julian Barnes şi Rodica Ojog Braşoveanu.

doctor-sleepAstfel, veţi putea citi un titlu precum Doctor Sleep, continuarea romanului The Shining, la preţul de numai 25 de RON. Cât despre acţiunea cărţii, în cazul în care nu aţi făcut deja cunoştinţă cu aceasta, ea îl readuce în prim plan pe Dan Torrance, ajuns acum la vârsta maturităţii şi angajat într-un azil de bătrani, având ca misiune (la început inconştientă) salvarea unei fetiţe din ghearele unei grupări de criminali cu puteri paranormale.

troisTot în cadrul acestei promoţii puteţi încerca un roman precum Trois, de Julian Barnes, ce aduce în atenţie triunghiul narativ al unei femei şi a doi barbati. Trei oameni si trei poveşti despre iubire, despre forţa, farmecul şi meschinăriile ei. Un roman despre omul de azi, prejudecăţile şi slăbiciunile ei. O carte în care umorul, ironia şi scepticismul funcţionează spectaculos împreună şi pe care – aspect important – o puteţi cumpăra la preţul de puţin peste 15 RON.

lichidatiIar tot cu această ocazie vă stă la dispoziţie un roman clasic al literaturii de acţiune – Lichidaţi Parisul, de Sven Hassel. Bineînţeles, premisa acestuia nu mai poate fi o necunoscută: 12 zile pentru a mina Parisul. Iată ordinul lui Himmler pentru generalul Von Choltitz, pe care, din fericire, acesta are dubii în ce măsură este cazul să-l execute sau nu. Iar dacă punerea în practică a întârziat să apară a fost poate din cauza lui Porta, a Micuţului sau a lui Sven…

Şi… nu uitaţi: acestea sunt numai câteva dintre titlurile semnate de cei 5 autori şi care au reducere de 45% în acest weekend! 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *