La mulţi ani George Martin şi Stephen King! Weekendul ăsta ai 50% reducere la operele lor pe nemira.ro!

Martin King 600p400
Dragi prieteni, ca în fiecare an în a doua jumătate a lunii septembrie, aici, la Nemira, sărbătorim un dublu eveniment foarte important: aniversarea scriitorilor George Martin şi Stephen King! Şi pentru că sorţii au hotărât ca datele de naştere ale acestora să fie atât de apropiate în timp, 20 respectiv 21 septembrie, am decis să-i prezentăm împreună, pentru o cură cât mai intensă de fantasy cu gust de suspans. Atenţie: operele acestora au 50% reducere în acest weekend!

lumea-de-gheata-si-foc_c1_site_fixdAsta înseamnă, spre bucuria fanilor autorului seriei Cântec de gheaţă şi foc, că şi super-albumul Lumea de gheaţă şi foc are o reducere la fel de mare cu această ocazie. Şi, aşa cum ştiţi, aveţi ce citi (şi vedea) în el: 336 de pagini care spun povestea Westerosului cu mult timp înainte ca acţiunea din Urzeala tronurilor să debuteze, bineînţeles, însoţite de ilustraţii de o mare calitate grafică.

Cât despre Stephen King… probabil nu v-ar ajunge câteva săptămâni bune de lectură continuă pentru a citi toate titlurile pe care le puteţi Doctor Sleepcumpăra weekendul acesta cu 50% reducere. De la incitantul Doctor Sleep, care continuă aventurile micului Danny Torrance din Shining, trecând prin bestseller-ul Carrie şi ajungând la fascinanta serie Turnul întunecat, veţi aveţi parte de senzaţii literare cum n-aţi mai trăit demult. Şi… nu uitaţi că precomenzile la Mr. Mercedes tocmai ce s-au lansat şi vă aşteaptă pe nemira.ro!

Lectură plăcută şi… să le urăm la mulţi ani celor doi titani ai literaturii!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *