La Stephen King, flăcările iadului ard veşnic. Mai ales în romanul Blaze

Dragi prieteni, iată că după cinci săptămâni de succes, campania Stephen King se apropie de final: în afara romanului care apare mâine, 17 decembrie, la chioşcurile de presă, va mai urma încă unul – ultimul – chiar în ziua de Crăciun.

Dar până atunci să ne bucurăm de lectură! Ştiaţi că celebrul Stephen King a publicat şi cu pseudonim? Ei bine, nu doar că a făcut acest lucru, folosind alias-ul Richard Bachman, dar unul din cele mai cunoscute rezultate ale acestui demers este romanul Blaze, ce apare pe data de 17 decembrie împreună cu ziarul Libertatea.

Blaze este povestea lui Clayton Blaisdell Jr., un gigant slab de minte, care, odată scăpat de teroarea tatălui său şi a instituţiei care îl luase „în grijă”, îl cunoaşte pe George, un versat delincvent. Împreună vor pune la cale marea lovitură: răpirea pruncului moştenitor al unei averi fabuloase.

Bineînţeles, vă lăsăm să descoperiţi singuri deznodământul acestui roman terifiant, dar asta nu înainte de a vă reaminti că seria de autor Stephen King a fost publicată în România de editura Nemira şi poate fi cumpărată – la reduceri de sărbătoare – de pe nemira.ro!

Blaze 600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *