Lansare “Pistolarul” şi BloggerBookFest

lansare-king-31

Pistolarul vine la BookFest

Vestea traducerii în limba română a seriei legendare Dark Tower a pus pe jar toată suflarea cititorilor pasionaţi de Stephen King sau de SF&F, precum şi pe toţi cei pasionaţi pur şi simplu de poveşti bine scrise care stimulează imaginaţia şi încântă spiritul.

Şi nu puteam să nu sărbătorim evenimentul cu o lansare oficială a  volumului care inaugurează seria: Pistolarul, în traducerea lui, the one and only, Mircea Pricăjan.

Astfel, după cum bine spune bannerul din dreapta, vă invităm sâmbătă, 20 iunie 2009 la ora 14:00 la standul Nemira (Pavilionul 14, Complexul Romexpo) la o intalnire cu crème de la crème a literelor româneşti:

  • Mihai-Dan Pavelescu va deschide discuţia, spunând şi câteva vorbe despre colecţia voastră preferată
  • Mircea vă va convinge să cumpăraţi volumul, primul dintr-o serie atipică pentru King, dar strălucită
  • iar Michael Hăulică va închide şirul cuvântărilor, dedicând câteva cuvinte revistei online Nautilus

Desigur, sunteţi invitaţi să puneţi şi întrebări. Dar pentru că într-un cadru formal unii dintre voi s-ar putea să fie mai timizi, am pregătit…

Blogger@BookFest ’09

Pentru că suntem o comunitate faină şi ne simţim bine împreună, ne-am gândit să profităm de această sărbătoare a cărţii şi să ne cunoaştem în persoană. Aşă că sunăm adunarea şi după lansare vrem să mergem la o binemeritată “bere” (termen generic, a se înlocui cu băutura voastră preferată). Cu toţii o merităm cu prisos: noi am trudit să vă aducem cărţile, voi aţi trudit din greu pe la toate standurile să culegeţi ce au mai bun de oferit editorii români 🙂

Fiind vremuri de criză, promitem că o să facem cinste nemţeşte (pentru cine nu a citit Ghidul Xenofobului – Germanii,  faci cinste “nemţeşte” când fiecare îşi plăteşte consumaţia 🙂 ).

Aşa că, fie că aţi scris, comentat sau doar citit aici, toţi prietenii Nemira care au fost alături de noi până acum sunt invitaţi la o discuţie despre cărţile preferate şi orice altceva se va mai nimeri să discutăm.

Cine vine mâna sus, ca să ştim înspre ce terasă ne îndreptăm 😀

44 Commentarii

  1. Adina 14/06/2009 Reply
  2. Vlad Puescu 14/06/2009 Reply
  3. bebe 14/06/2009 Reply
  4. Aspoiu 15/06/2009 Reply
  5. IX 15/06/2009 Reply
  6. Vlad Puescu 15/06/2009 Reply
  7. bujold 15/06/2009 Reply
  8. Balin Feri 15/06/2009 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *