Lansări şi noutăţi Nemira la Gaudeamus Craiova 2017

Gaudeamus Craiova dă startul primăverii literare şi editura Nemira va fi acolo. Târgul se ţine între 1 şi 5 martie, în foaierul Teatrului Naţional Marin Sorescu. Pe noi ne găsiţi la standul nostru cu multe noutăţi şi surprize. Pentru că sărbătorim şi 1 martie la târg, v-am pregătit o mulţime de mărţişoare literare, cărţi din toate genurile, pentru toate gusturile.

Pentru că este luna iubirii, am pregătit câteva cadouri deosebite. Joi, 2 martie, de la ora 17.00, se lansează volumul Scurt tratat despre iubire, de Ovidiu Raețchi. Autorul participă la eveniment și la final dă autografe.

Tot în ton cu luna iubirii avem 50 cele mai frumoase scrisori de dragoste şi 111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română, cu floricele colorate care anunţă primăvara.

Pentru fanii de SF&F, avem trei mărţişoare deosebite. Lunea începe sâmbăta, un nou roman din seria de autor Strugaţki, care îmbină cu mult umor ştiinţa cu magia. Călătorim apoi în timp alături de Claire Randall, în cel mai nou volum din seria Outlander, Cercul de piatră, iar apoi facem cunoştinţă cu cele mai periculoase femei într-o antologie coordonată de George R.R. Martin şi Gardner Dozois, Femei periculoase. Iar pentru fanii înrăiţi de SF avem Dr. Bloodmoney, un roman de Philip K. Dick tradus pentru prima oară în România.

Fanii de thrillere vor fi încântaţi să descopere la standul nostru un nou volum de Stephen King, Ce-am găsit al meu să fie, care continuă povestea detectivului Hodges din Mr. Mercedes. De la Misery nu s-a mai jucat King cu noţiunea de cititor şi obsesie criminală.

Iar pentru cititorii mai mici avem două cărţi minunate. Ne reîntâlnim cu iepuraşul nostru favorit în Matei o iubeşte pe mami, o poveste plină de iubire, potrivită pentru acestă lună. Considerată deja un clasic al literaturii pentru copii, precum și o piatră de hotar din punct de vedere al imaginației și creativității, seria Cum să-ți dresezi dragonul are aventuri, un umor nebun, ilustrații comice, dar mai ales un mare potențial educativ.Ovidiu Raetchi

Vă aşteptăm să începem împreună primăvara la Gaudeamus Craiova!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *