Librăria Nemira Magheru: o oază de răcoare

Evelina Cățoi • 8:00 - 13.07.2012 • 
,

Libraria Nemira MagheruCăldură mare, mon cher? Ce ziceți atunci de o plimbare în minunata lume a cărților? Chiar în centru, la librăria Nemira de pe bulevardul Magheru.

Într-un decor modern, luminos, dar mai ales răcoros, librăria Nemira Magheru vă așteaptă cu oferte speciale pentru toate buzunarele și cărți felurite, acoperind întreaga sferă de preferințe a celor mai pretențioși cititori: science fiction, fantasy, suspans, literatură clasică și contemporană, ghiduri practice, cărţi pentru copii și adolescenți. Toate titlurile exitente pe stocul Nemira se regăsesc aici negreșit. Cărțile își așteaptă, frumos așezate pe raft, stăpânul care să le citească din scoarță în scoarță.

De asemenea, tot în librăria Nemira Magheru puteți beneficia de toate reducerile și promoțiile existente în librăria virtuală Nemira.ro.

Dacă cumva nu ai găsit cartea Nemira pe care o  căutai, noi avem soluția perfectă: o poți comanda și ridica din librărie chiar a doua zi.

Vă așteptăm în fiecare zi, de la 10.00 la 22.00 pentru că e vară și nu avem somn. Doar poftă de citit.

2 Comentarii

  1. Razvan says:

    de ce nu deschideti librarii nemira si in alte orase?

  2. George says:

    la constanta cand deschideti ?

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.