Misery, adaptată pentru teatru

Unul dintre cele mai memorabile thrillere psihologice ale lui Stephen King, Misery, va fi adaptat pentru teatru pentru 15 spectacole în Dubai.

Povestea îl urmăreşte pe Paul Sheldon, un cunoscut scriitor, care este salvat de Annie Wilkes după ce are un accident de maşină destul de grav. Îşi dă seama repede că femeia, care se autoproclamă fanul său numărul unu, este instabilă din punct de vedere psihologic şi realizează că este în mare pericol la ea în casă, mai ales pentru că nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu el.

“Filmul a fost fantastic, dar indubitabil cartea este mai întunecată, cu multe straturi. Este înfricoşător pentru că obsesia este foarte reală”, spune Darren Day, care îl va juca pe Paul Sheldon.

Yvonne O’Grady, care o va juca pe Annie Wilkes, e de părere că şi cei care au văzut filmul vor fi surprinşi de piesă, pentru că pe scenă intensitatea este mai puternică. “Faptul că oamenii sunt capabili să îşi facă astfel de lucruri unii celorlalţi face totul mai înfiorător”, adaugă aceasta.

Cele 15 spectacole vor avea loc între 1 şi 11 februarie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *