Momentul aşteptat de cititori: LICHIDARE DE STOC pe nemira.ro!

600p400

Dintre multele feluri de afecţiuni legate de cărţi şi citit care există pe lumea aceasta (niciuna negativă), una singură este foarte posibil să vă încerce şi pe voi săptămâna aceasta: BIBLIOMANIA. Cu alte cuvinte, acea persoană care a dezvoltat o pasiune excesivă pentru cărţi.

Motivul pentru care s-ar putea întâmpla un astfel de lucru este foarte simplu: LICHIDAREA DE STOC în vigoare în acest moment pe nemira.ro. Lichidare din care vă vom propune recomandările cu cele mai mari reduceri, dar pe care le puteţi căuta şi voi folosind noua funcţionalitate de căutare a site-ului după opţiunea biggest saving.

Disfunctia realitatii1 – Prima dintre acestea vine de la Peter F. Hamilton, unul dintre cei mai bine vânduţi trei scriitori în anul 2014 la editura Nemira. În Disfuncţia Realităţii, titlu pe care îl puteţi cumpăra acum cu o reducere de 60%, acesta împarte omenirea în Adamişti şi Edenişti. După lungi războaie, aceştia par că au ajuns în sfârşit la un consens. Dar Adamiştii continuă să creadă în diverse religii (creştinism, islam), în timp ce Edeniştii doresc să transceandă aceste credinţe şi condiţia lor umană prin noi descoperiri genetice. Acum, prin urmare, este momentul cel mai bun să descoperiţi ceea ce Amazon.com a descris drept o „Space opera la scara epică: zeci de personaje, sute de planete, intrigi ramificate prin tot universul şi decoruri care se întind de la colibe din lemne şi sate înnoroiate, până la nave stelare inteligente şi sori nou-apăruţi.

Iarna la Madrid2 – Trecând acum în registrul thrillerului istoric, credem că un titlu de care pur şi simplu nu vă veţi putea desprinde este Iarna la Madrid, de C.J. Sansom. Acţiunea acestuia este plasată în Spania anilor 1940, când trupele germane mărşăluiesc prin Europa, iar Franco doreşte să se alieze cu Hitler. Intriga se instalează în momentul în care spionul Harry Brett aterizează în Madrid, trimis de serviciile secrete britanice pentru a câştiga încrederea fostului său coleg de şcoală Sandy Forsyth, om de afaceri implicat în investiţii cel puţin dubioase. Traumatizat de experienţele războiului şi captiv al amintirilor, Brett este însă atras într-un joc foarte periculos, în care lupta împotriva comuniştilor şi fasciştilor se împleteşte într-un cocktail literar memorabil, ce poate fi achiziţionat acum de pe nemira.ro cu o reducere de 75%!

Mit si publicitate3 – Din cadrul reducerilor mari şi foarte mari vă propunem acum un titlu non-fiction: Mit şi publicitate, o lucrare foarte interesantă pentru cei angrenaţi în acest fenomen, dar nu numai – în egală măsură vor fi fascinaţi de ea şi cei care studiază marile mituri ale umanităţii, cartea oferind o perspectivă erudită asupra acestora şi a felului în care ajung ele să funcţioneze în societatea de consum. Această recomandare poate fi cu atât mai utilă cu cât există în mediile intelectuale din România preconcepţia că, despre presă, publicitate sau comunicare politică oricine poate să-şi dea cu părerea. Nu în ultimul rând, trebuie să vă spunem despre acest titlu că întră în categoria celor cu 89% reducere!

Ei bine, v-am stârnit curiozitatea până în acest moment? Nu uitaţi că lichidarea de stoc de săptămâna aceasta se aplică întregului portofoliu Nemira – peste 800 de titluri au acum reduceri semnificative! Este momentul, deci, să dăm liber la lectură pe nemira.ro!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *