Nemira ancorează la Kilipirim, pe malul mării!


Sursa: dallesrevolution.ro

Începând cu 1 iulie 2011, pe faleza cazinoului din Constanța, are loc cea de-a cincea ediție de vară a târgului de carte cu discount Kilipirim! În ton cu vacanța, Editura Nemira ancorează până pe 7 august, pe tărâmuri îndepărtate cu fascinantele aventuri ale Corsarului, secretele Cabalistului, Pistolarul lui Stephen King și cu Urzeala  familiilor nobile, descendente ale Regatul Liber al Valyriei.

Oferta de peste 250 de titluri și noutăți editoriale este variată: science fiction, fantasy, suspans, literatură clasică și contemporană, ghiduri practice, cărți pentru copii și adolescenți. De asemenea, nu uitați să căutați ofertele noastre speciale: 200 de titluri la 10 lei și noutățile editoriale cu discount.

Mai mult, la boutique-ul de accesorii din cadrul târgului sunteți așteptați cu propuneri de frumoase amintiri de la malul mării: semne de carte, cărți poștale și reclame vintage pe suport de metal, ceasuri deșteptătoare, seturi magneți și notesuri cu un design care vă va duce cu gândul la vacanță oricând și oriunde le-ați privi.

Programul de vizitare a târgului va fi între orele 10:00 – 14:00 și 16:00 – 24:00. Intrarea este liberă iar vrăjitorii, cavalerii, războinicii dothraki și umblătorii albi vă așteaptă în cărțile Nemira!

3 Commentarii

  1. warry 02/07/2011 Reply
  2. Andu` 02/07/2011 Reply
  3. Andu` 05/07/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *