Noi evenimente la Bookfest

Lansare “Ghidul Xenofobului”

Vineri, 19 iunie 2009, ora 18, lansam in cadrul targului de carte BookFest colectia GHIDUL XENOFOBULUI, pe care a acceptat cu generozitate sa o prezinte Radu Paraschivescu. Actrita Maia Morgenstern va citi cateva fragmente din „Ghidul xenofobului. Israelienii”.
Va asteptam cu drag la standul editurii Nemira (Pavilionul 14, Complexul Romexpo) sa faceti cunostinta cu cea mai amuzanta colectie a Editurii Nemira!
Veti descoperi micile calitati, dar mai ales marile defecte reflectate in personalitatea fiecarei natiuni din aceasta colectie. Autorii ne asigura, cu umor, ca vindeca de xenofobie aproape garantat!

In saptamana care va urma targului, colectia noastra se va imbogati cu urmatoarele titluri: canadienii, italienii si  olandezii.le-mystere-des-anges

Sesiune de autografe “Le mystere des anges” de Valentin Nicolau

Sambata, 20 iunie 2009, ora 12, la standul Delegatiei Wallonie-Bruxelles (Pavilionul 17, standul 5) va invitam la o sesiune de autografe pentru cartea Le mystere des anges de Valentin Nicolau, publicata de editorul belgian Lansman – cel mai mare editor de teatru din Europa.
Valentin Nicolau este al doilea dramaturg roman publicat de Lansman, dupa Matei Visniec.
Cartea a fost lansata, in prezenta editorului belgian, la Festivalul International de Teatru de la Sibiu, editia 2009.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *