Parisul şi seducţia merg mână în mână: descoperă ce surpriză ţi-am pregătit!

Dragi prieteni vă place atmosfera pariziană, în special cea evocată muzical? Dacă răspunsul este da, iar pe lângă asta poveştile cu şi despre seducţie nu vă lasă indiferenţi, aveţi acum ocazia de a câştiga o invitaţie dublă la concertul „Paris, mon amour”, un recital de pian, violoncel şi acordeon organizat de Fundaţia Calea Victoriei sâmbătă, 14 martie 2015, la ora 17:00, în Sala de Operă a Universităţii de Muzică din Bucureşti.

Cum puteţi face asta? E simplu: fiecare comandă a cărţii Şapte poveşti de seducţie vă înscrie automat în tragerea la sorţi ce va avea loc pe data de 12 martie şi care vă oferă invitaţia dublă la acest concert! Prin urmare, acum este momentul cel mai bun să-i faci persoanei dragi cadoul pe care îl aşteaptă: un periplu prin atmosfera muzicală franceză, însoţit de o călătorie fascinantă în universul prozelor șlefuite de D.H. Lawrence, Prosper Mérimée, Giacomo Casanova, Stefan Zweig, Barbey d’Aurevilly, Jan Potocki și Lev Tolstoi.

Iar dacă doriţi o scurtă incursiune în paginile acestei cărţi fascinante, o puteţi citi chiar aici: Peste tot, Casanova le întinde capcane femeilor și „se înfruptă pe săturate“ din plăceri. În Franța, Don Juan trăiește iubirea cea mai curată, departe de Eros. În Spania, frumoasa Carmen fascinează prin senzualitate și un farmec… ocult. În Anglia, o frivolă dornică de jocurile dragostei primește un dar îndrăzneț, care-i schimbă viața. În Austria, seducția își arată chipul tragic și omul își scoate masca, dând la iveală tot ce e mai hidos. Parcă desprinse din O mie și una de nopți, Emina și Zibelda insuflă o pasiune necurată. În Rusia, seducția se însoțește cu patima, gelozia, neliniștea și gândul cel rău…

Seductie si concert

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *