Petrece weekendul la standul Nemira de la Târgul de carte Gaudeamus 2015!

Gaudeamus 1

Ai fost în cele trei zile scurse până acum la standul editurii Nemira, la Târgul de carte Gaudeamus, ediţia 2015? Dacă răspunsul este da, te felicităm, cu siguranţă ai plecat de la noi cu o mulţime de cărţi frumoase, iar dacă nu, să ştii că acum este momentul să o faci! Oricât de mari ar fi, stocurile se epuizează destul de repede şi trebuie să ştii că întotdeauna există suficienţi cititori care să dorească titlul pe care îl cauţi, oricât de puţin căutat ţi s-ar părea că este acesta.

Cât despre titlurile cele mai căutate, trebuie să-ţi spune că acestea se înscriu, realmente în toate genurile: de la literatură universală şi până la fantasy, de la teatru şi psihologie până la poezie, fantasy şi Young Adult, absolut totul a luat calea bibliotecilor cititorilor noşti în aceste zile!

Gaudeamus 2

Aşadar, nu mai sta pe gânduri, mai ales că aceste ultime două zile se anunţă de departe cele mai intense! Lansări, promoţii, autori celebri care îţi vor acorda autografe, toate acestea te aşteaptă la standul nostru, ba chiar mai mult decât atât! Şi, atenţie: nu uita că reducerea generală pe care o avem este de 25%, iar pachetele noastre beneficiază, de asemenea, de o reducere foarte însemnată. Tot atâtea motive, prin urmare, să nu lipseşti de la petrecerea literaturii care se desfăşoară anual în aeastă perioadă şi, bineînţeles, de la standul Nemira! Te aşteptăm!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *