Pilobolus: definiţia iubirii te duce la spectacolul umbrelor

ADMIN • 18:06 - 04.02.2014 • 
, , , ,

Te-ai gândit vreodată ce definiţie ai da iubirii? Ştim, nu e simplu, pentru că dragostea nu poate fi încadrată în termeni obişnuiţi. E, poate, cel mai complex sentiment de care suntem capabili şi merge dincolo de termeni antagonici precum bine şi rău, alb şi negru sau pasional şi rece. Dar asta nu înseamnă că viaţa nu te poate confrunta cu situaţii în care să vezi lucrurile exact aşa. Diametral opuse, dar numai la prima vedere. Întocmai ca un joc al aparenţelor specific teatrului umbrelor, în care clarul şi obscurul se confundă pentru a da naştere nuanţelor. Chiar aşa cum este şi Shadowland, spectacolul companiei Pilobolus Dance Theater, la care avem plăcerea să vă oferim o invitaţie dublă gratuită pentru oricare dintre cele două date la care va avea loc: 23 şi 24 februarie. Locaţia: Sala Palatului.

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să ne răspundeţi la următoarea întrebare: ce este pentru voi dragostea? Care ar fi definiţia voastră? Nu uitaţi că editura Nemira a publicat de curând un titlu excelent care vă poate servi drept material de inspiraţie – Istoria iubirii, de Simon May. Vă invităm să răspundeţi pe blogul Nemira cât şi pe pagina noastră de facebook, în dreptul postării referitoare la acest concurs. Data limită este vineri, 7 februarie, ora. 20.00. Câştigătorul va fi selectat prin random.org.

Later edit: în urma tragerii la sorţi, câştigătoarea concursului este Mioara Ionescu-Popcev. Felicitări tuturor şi vă urăm să vă bucuraţi de această săptămână a iubirii alături de cei dragi!

Pilobolus winner

9 Comentarii

 1. Anda- Diana Marin says:

  Dragostea inseamna sa nu-ti para niciodata rau.

 2. Daniela Lia Toderici says:

  Iubirea e viata! Nu poti trai fara ea!Sentimentele ce te incearca cand simti ca intreg pamantul e al tau ,ca ajungi pana la stele intr-o secunda ca lumea e a ta dar te poate si distruge cu usurinta …Iubirea te inalta ,te face bun ,te face iertator ,intelept! Poate chiar sa se transforme repede in ura ,treci de la fericirea deplina la lacrimi si regrete..Iubirea te poate mistui cu o adiere ..Exista iubire deplina dar ea trebuie impartasita de amandoi,un el si o ea uniti in Adevarul iubirii o viata ,poate dura ? Depinde de ei..dar si de puterea iubirii ce-i uneste! Iubirea e vesnica ? Iubirea e oarba? Iubirea doare? Iubirea te ucide?Iubirea te salveaza ? Iubirea te mistuie? Ce e IUBIREA ? Inca mai cercetez,cred ca nu am descoperit-o cu adevarat,desi am sperat ca da ..Iubirea te doare!Iubirea te face mai frumos!Iubirea ar trebui sa ne inconjoare la fiecare pas! Iubirea e pura! Iubirea e lumina spre care ne indreptam!

 3. Viorel B. says:

  “Sa iubesti inseamna sa doresti in fiecare clipa sa-i auzi glasul, rasul; sa iubesti inseamna sa tremuri de neliniste si sa tresari de bucurie; sa iubesti inseamna sa te oferi din toata fiinta ta celui care-ti tine loc de soare.”

 4. Cristian Vladimir says:

  Iubirea este cel mai frumos sentiment pe care-l poate avea un om, e minunat sa fi indragostit.

 5. George Silviu says:

  Iubirea este îndelung răbdătoare,iubirea este binevoitoare, nu este invidioasă,iubirea nu se laudă,nu se mândreşte.

 6. Doina Veronica says:

  A iubi este insasi legea vietii

 7. Ioana S. says:

  Dragostea este o insula de unde nu vrei sa pleci niciodata.

 8. Martin Tudor says:

  Sa iubesti inseamna sa te oferi din toata fiinta ta celui care-ti tine loc de soare.

Lasă un comentariu

Vă rugăm să comentați la subiect și să nu îi jigniți pe ceilalți interlocutori. În caz contrar, comentariul nu va fi aprobat sau va fi editat. Vă mulțumim. Pentru comentarii ce nu sunt legate de articolul de mai sus, folosiți pagina de Contact.