Rodica Ojog Braşoveanu revine la chioşcurile de presă într-o nouă serie de autor!

A fost numită Agatha Christie a literaturii romane. A fost prolifică, opera ei însumând peste 35 de romane. Prin stilul său deosebit de alert şi plin de umor, a eclipsat mulţi dintre scriitorii contemporani ei. Deşi la o primă vedere critica de specialitate nu abundă în ceea ce o priveşte (aici un episod din România Literară), este probabil una dintre autoarele cu cele mai unanime reacţii: ori eşti fan Rodica Ojog Braşoveanu, ori nu ai citit-o.

De altfel, această mare autoare a fost unul dintre pariurile regretatului Valentin Nicolau, cel care a cunoscut-o îndeaproape şi despre care a declarat: „Pentru mine, Rodica Ojog-Braşoveanu este singurul scriitor român profesionist pe care l-am cunoscut. În alte împrejurări istorice şi culturale, cărţile Doamnei Ojog-Braşoveanu ar fi avut un destin internaţional.”

Într-adevăr. Iar voi, cititorii noştri şi prieteni ai editurii Nemira, aveţi şansa ca de miercuri, 28 ianuarie, timp de 7 săptămâni, să vă reîntâlniţi cu maestra literaturii romanesti de suspans într-o nouă prezentare: la chioşcurile de presă împreună cu ziarul Libertatea!

Nu în ultimul rând, nu putem încheia fără a spune că echipa editurii Nemira este onorată să continue proiectul editorial dedicat Rodicăi Ojog Braşoveanu, cinstind în acest fel memoria iniţiatorului editurii Nemira, Valentin Nicolau, dar acţionând de asemenea în spiritul ideii care îl anima: aceea că plăcerea lecturii trebuie să caracterizeze orice carte. Iar din punctul acesta de vedere şi nu numai, Rodica Ojog Braşoveanu merită atenţia voastră deplină.

600p400_toate

2 Commentarii

  1. Dobrescu Gabriela 17/02/2015 Reply
    • ADMIN 17/02/2015 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *