Românii devin și mai nerăbdători!

Sursa: georgerrmartin.com

“A Dance With Dragons” (Dansul Dragonilor), a cincea carte din seria lui George RR Martin “Cântec de gheaţă şi foc”, care a debutat cu “Urzeala tronurilor”, se lansează astăzi în întreaga lume!

A meritat așteptarea din ultimii 6 ani? Bineînțeles că da, mai ales când numărul impresionant de fani susține acest lucru. Cititori de toate vârstele au pre-comandat acest nou volum de pe site-uri precum Amazon.com şi BookDepository.co.uk, motiv pentru care tipografiile continuă să lucreze cu spor, ajungându-se deja la cel de-al şaselea tiraj.

Un amănunt deosebit cu privire la istoria faimoasei serii este evoluția naturală a succesului cărților. Cu toate că primul volum a fost lansat în 1996, notorietatea poveștii s-a răspândit treptat, datorită pasiunii sincere a cititorilor și prin recomandările pe care continuă să le facă printre cunoscuți. Nu a fost vorba de strategii de marketing până de curând, când am ajuns să avem în față un adevărat imperiu hollywoodian atât de fascinant!

Românii devin într-adevăr nerăbdători, în special de azi încolo când cititori din întreaga lume vor intra în posesia volumului “A Dance With Dragons” (Dansul Dragonilor) în varianta originală, cea în engleză. Ce putem noi să vă promitem este că spre finalul acestui an, Editura Nemira vă așteaptă cu varianta tradusă a cărții, care va completa cele 4 volume deja apărute: “Urzeala tronurilor”, “Încleștarea Regilor”, “Iureșul Săbiilor” și “Festinul Ciorilor”.

Cât timp noi vă vom ține la curent cu evoluția traducerii cărții, dar și în privința excepționalului serial realizat de HBO, vă mai potolim puțin din nerăbdare și vă recomandăm să citiți primul capitol al celei de-a cincea cărți, apărut pe blogul lui George RR Martin:

A white wolf moved through a black wood, beneath a pale cliff as tall as the sky.  The moon ran with him, slipping through a tangle of bare branches overhead, across the starry sky.
-“Snow,” the moon murmurred.

Extras din A DANCE WITH DRAGONS de George R. R. Martin.
Copyright © 2008 by George R.R. Martin. All rights reserved.

33 Commentarii

  1. Marian 12/07/2011 Reply
    • Shifty 12/07/2011 Reply
  2. Andrei 12/07/2011 Reply
  3. masterofdoom 12/07/2011 Reply
  4. Razvan 12/07/2011 Reply
  5. Dana 12/07/2011 Reply
  6. Adrian 12/07/2011 Reply
    • Mihai 13/07/2011 Reply
  7. Mihai 12/07/2011 Reply
  8. Doru 12/07/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *