Sebastian A. Corn – cel mai în vogă scriitor român de science-fiction, acum şi în format ebook pe nemira.ro

Dragi prieteni ai editurii Nemira, nu ştim dacă exploratorul Percy Fawcett a reuşit să se întoarcă cu bine în Muribecca, deşi cartea lasă câteva indicii bune în acest sens, dar de un lucru suntem siguri: apreciatul autor Sebastian A. Corn s-a întors pe nemira.ro cu romanul care l-a propulsat printre autorii nominalizaţi la Premiile Observator Cultural 2015, ÎN FORMAT EBOOK!

Ceea ce înseamnă, desigur, că de-acum vă veţi putea lăsa furaţi de universul fascinant al acestui roman oriunde şi oricând, de la călătoria cu metroul şi până la… necuprinsul junglei amazoniene (bineînţeles, în cazul din urmă numai dacă literatura lui Sebastian A. Corn vă răpeşte în totalitate).

Iar în încheiere, încă o veste bună: romanul Ne vom întoarce în Muribecca este primul dintr-o lungă serie de cărţi din portofoliul Nemira care vă vor fi disponibile în curând şi în format ebook, pe nemira.ro. Mai mult, pentru cei care preferă lectura pe Kindle, romanul scriitorului Sebastian A. Corn poate fi cumpărat acum şi de pe Amazon.

Vă dorim lectură plăcută!

600p400-ebook2

2 Commentarii

  1. mj 19/03/2015 Reply
    • ADMIN 24/03/2015 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *