Spune-i te iubesc. Dar nu oricum, ci oferindu-i cărţile de pe nemira.ro!

Peste 800 600p400

Dragi prieteni, sărbătoarea de Valentine’s Day este tot mai aproape. Iar din cauza faptului că ne mai desparte atât de puţin timp de aceasta, emoţiile sunt inerente: cum să-i transmiţi persoanei pe care o iubeşti aprecierea ta? Şi, mai ales, ce să-i cumperi cadou?

Ei bine, pe nemira.ro găseştie rezolvarea ambelor probleme: peste 800 de cadouri îţi stau la dispoziţie cu până la 89% reducere şi deci tot atâtea moduri de a-i spune „te iubesc”! Iată câteva dintre ele:

istoria cuceririi amoroase1. Spune-i te iubesc oferindu-i Istoria cuceririi amoroase. În aceasta, autorul a studiat nu mai puţin de 110 manuale de seductie, de la Ovidiu şi până la Pick-up artists, ale căror tactici şi tehnici, de la Alcibiade şi până la Casanova, dezvăluie modul în care bărbaţii şi femeile, de-a lungul istoriei, au făcut primul şi cel mai riscant pas: seducţia. Interesant, nu? Cu atât mai interesant cu cât, vei afla din carte, deşi „agăţatul” este indisociabil legat de anii 1950, vicleniile şi mecanismele sale psihologice sunt milenare.

Iubire etc.2. Spune-i te iubesc oferindu-i Iubire etc., de Julian Barnes. De ce? Păi pe lângă titlul foarte sugestiv şi acel etcetera în care puteţi citi o grămadă de aluzii pe care le veţi descoperi doar voi doi, îl vom lăsa chiar pe autor să te convingă: “Îţi organizezi căsnicia, îţi protejezi copiii, îţi administrezi iubirea, îţi trăieşti viaţa. Şi, uneori, te opreşti şi te întrebi dacă toate sunt adevărate. Oare îţi trăieşti viaţa sau te trăieşte ea pe tine?” Prin urmare o poveste care îi va înfăţişa dragostea la modul reflexiv, dar poate cel mai indicat având în vedere cât de lipsită de profunzime este trăirea acestui sentiment în zilele noastre.

Cartea dragostei3. Ultimul dar nu cel din urmă mod în care îţi sugerăm să-i spui te iubesc, este Cartea dragostei, unul dintre bestseller-urile Nemira dedicate acestui subiect. Cu alte cuvinte, o aventură super-hazlie, întreţesută cu firul savuros al poveştilor de amor, care vă va purta de la Sydney la Roma, într-un vârtej fabulous de rochii splendide şi întâmplări pline de îndrăzneală. Sau, altfel spus, o cursă nebună contra cronometru în care miza este însăşi dragostea.

Bineînţeles, înainte de a te decide cu care dintre aceste recomandări vrei să-ţi uimeşti partenerul (sau partenera), trebuie să nu uiţi un singur lucru: acestea nu sunt decât trei dintre cele peste 800 de moduri în care îi poţi spune te iubesc şi pe care le găseşti pe nemira.ro!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *