Super-autori la super-promoţie! King, Chandler, Camilleri şi Braşoveanu au până la 75% reducere!

600p400

O nouă săptămână, o nouă super-promoţie pe nemira.ro! Iar de data aceasta, chiar este una incredibilă: super-autorii Nemira au până la 75% reducere pe nemira.ro! Iar dacă aveţi nevoie de convingere suplimentară, iată câteva nume incluse în promoţie care vă vor atrage atenţia: Stephen King, Raymond Chandler, Andrea Camilleri, Rodica Ojog Braşoveanu!

Forma apeiŞi pentru că tot am vorbit despre Andrea Camilleri, trebuie să ştiţi că întreaga serie de titluri disponibile la Nemira din suita celebrului comisar Montalbano, poate fi cumpărată acum cu 75% reducere! Este vorba, bineînţeles, despre romanele care i-au adus renumele autorului italian, fiind apoi ecranizate în serialul la fel de cunoscut: Forma apei, Hoţul de merinde, Sunetul viorii, Excursie la Tindari, Câinele de teracotă. Cât despre recent apăruta Mireasma nopţii, aceasta poate fi cumpărată acum cu 30% reducere şi poate fi cumpărată inclusiv în format ebook.

Carrie chioscSigur însă că nu putem merge mai departe fără a vorbi despre marele Stephen King, ale cărui titluri beneficiază de asemenea de reduceri însemnate pe nemira.ro. Aşa se face că aproape toate volumele publicate în campania chioşc de anul trecut pot fi achiziţionate acum cu o reducere de 60%! Şi, da, este vorba inclusiv despre bestseller-uri precum Misery, Blaze, Cimitirul animalelor, Jocul lui Gerald sau Carrie, toate acestea aşteptându-vă acum la preţuri foarte convenabile.

doamna-din-lacIar de încheiat, o vom face apelând la numele şi opera unui alt mare clasic: Raymond Chandler. Ei bine, aici aveţi toate motivele să fiţi de asemenea cât se poate de curioşi, pentru că volume deja clasice precum Somnul de veci, Doamna din lac, Play-back sau Adio iubito, vă stau la dispoziţie cu reduceri de 70%! E vremea, prin urmare, să faceţi o infuzie de literatură poliţistă de cea mai mare calitate şi, de asemenea, să consultaţi întreaga ofertă. Iar motivul este cât se poate de bun pentru că, pe lângă alte surprize, tot acolo vă aşteaptă şi romanele iubitei scriitoare Rodica Ojog Braşoveanu! Şi nu oricum, ci cu reduceri de 60%!

Vă dorim tuturor lectură plăcută!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *