Superlibrarii şi-au ales căştigătorul. Felicitări tuturor pentru participare!

Castigator Superlibrarii 600p400

Dragi prieteni, au fost câteva săptămâni foarte pline pentru iubitorii de literatură de calitate, mai precis începând din momentul în care am lansat campania Superlibrarii. Bineînţeles, un demers de asemenea amploare, anume cel de căutare a librarilor care v-au schimbat viaţa, nu putea să aibă la bază decât un motiv pe măsură – romanul Viaţa de poveste a lui A.J.Fikry, semnat Gabrielle Zevin.

Ei bine, iată că la sfârşitul acestei perioade a sosit momentul să acordăm premiul pentru cel mai norocos dintre aceia care au pornit pe urmele superlibrarilor. Este vorba, în ordine, despre Ciprian Mitoceanu, care ne-a povestit despre Bebe Librarul – Haralambie Ionescu, Şerban Daniela, care ni l-a prezentat pe domnul Radu Costin, patronul librăriei VED din Cluj Napoca, despre Eliza Niţă, care a ţinut să-l onoreze pe „memorabilul domn Andreescu”, dar şi despre Cristina Scacun, cea care ne-a împărtăşit superba poveste a domnului Cernomaz.

Castigator superlibrarii randomDar pentru că numai unul dintre aceştia poate ieşi căştigător, vom da glas sorţilor, adică mai exact algoritmului random.org. Iar acesta, după cum puteţi vedea şi din imaginea alăturată – şi în ordinea prezentată de noi în acest articol – o indică pe doamna Eliza Niţă, pe care o felicităm şi pe care o invităm să-şi revendice premiul!

Mulţumim tuturor pentru participare!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *