Test – Care rege din Westeros ești?

Urzeala TronurilorPentru fanii Urzeala Tronurilor care probabil se plictisesc în așteptarea celui de-al treilea sezon din serial, avem o veste bună. Cei de la HBO pregătesc constant fanilor pe  pagina oficială de Facebook Game of Thrones noi metode interactive pentru ca aceștia să își readucă aminte de personajele preferate din Westeros.

De această dată, puteți să faceți un test online prin care să vedeți cu ce rege din Urzeala Tronurilor vă asemănați cel mai mult. Testul îl găsiți aici. De asemenea, pe lângă acest test, puteți alege între alte două.

Dacă vreți să vă potoliți curiozitatea cu care ați rămas la sfârșitul ulimului episod din Urzeala Tronurilor, să vedeți ce întâmplă cu Jon Snow în ținuturile de peste zid, cu Arya în drumul spre casă sau cu Tyrion Lannister după bătălia din Debarcaderul Regelui, puteți citi cărțile scrise de George R.R. Martin. În plus, astăzi e ultima zi când puteți comanda orice carte scrisă de Martin cu o reducere de 40% sau pachetul ”Cântec de gheață și foc” redus cu 45%!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *